Γύθειο: Εντοπίστηκαν δύο αγνοούμενοι από ναυάγιο σκάφους

719630-limeniko-githeio.jpg

10-08-2016 15:11

Δύο άτομα, τα οποία επέβαιναν σε ερασιτεχνικό σκάφος που βυθίστηκε, εντοπίστηκαν σε βραχώδη ακτή στην περιοχή Μαρμάρι του Γυθείου.

Οι αγνοούμενοι εντοπίστηκαν σώοι και σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, είχαν καταφέρει με τη βοήθεια ενός τρίτου ατόμου, που βρισκόταν στη περιοχή, να φθάσουν σε βραχώδη ακτή.

Ήταν βράδυ Τρίτης (09/08) όταν ενημερώθηκε η λιμενική αρχή Γυθείου ότι ερασιτεχνικό σκάφος αγνώστων στοιχείων, πιθανότατα με το όνομα «ΛΕΛΑ», στο οποίο επιβαίνουν δύο άτομα, αγνοείται στη θαλάσσια περιοχή Μαρμάρι.

Αμέσως, απέπλευσαν για την θαλάσσια περιοχή περιπολικό σκάφος του Λιμενικού και ένα ερασιτεχνικό σκάφος. Ταυτόχρονα κατευθύνθηκε προς την παραλιακή περιοχή και περιπολικό όχημα του Λιμενικού.

Οι αγνοούμενοι εντοπίστηκαν στη βραχώδη ακτή και στη συνέχεια διακομίστηκαν στο κέντρο υγείας της Αερόπολης για προληπτικούς λόγους.

Σύμφωνα πάντα με το Λιμενικό, τα δύο άτομα δήλωσαν στα στελέχη της λιμενικής αρχής Γυθείου, πως εγκατέλειψαν το σκάφος, το οποίο στην συνέχεια βυθίστηκε, διότι υπήρξε μεγάλη εισροή υδάτων λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, ενώ ταυτόχρονα σταμάτησε να λειτουργεί η μηχανή του.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr


loading...