Λεβέντης: Επιτακτική ανάγκη η συγκρότηση του ΕΣΡ

719338-leventis3.jpg

09-08-2016 14:11

Την άποψη ότι πρέπει να μπει τάξη στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο εξέφρασε σήμερα, Τρίτη (09/08/2016) ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό ΣΚΑΪ, ο κ. Λεβέντης, είναι επιτακτική ανάγκη η συγκρότηση του ΕΣΡ.

Παράλληλα, ο κ. Λεβέντης απεύθυνε πρόσκληση στον Πρόεδρο της Βουλής να αναλάβει σχετική δράση, ώστε να λυθεί άμεσα το ζήτημα του ΕΣΡ γιατί η κατάσταση στο τηλεοπτικό τοπίο είναι βεβαρυμμένη και πρέπει να μπει τάξη.

Ο κ. Λεβέντης παραδέχθηκε ότι έκανε λάθος υιοθετώντας τη γραμμή της σκληρής αντιπολίτευσης στην κυβέρνηση και στην έλλειψη συναίνεσης στη διάσκεψη των Προέδρων παρασυρόμενος από την αντιπολιτευτική τακτική της ΝΔ να ματαιώσει το σχέδιο αδειοδότησης της κυβέρνησης.

«Η έλλειψη συμφωνίας στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής άφησε την κυβέρνηση και τον Υπουργό Επικρατείας Ν. Παππά με το δίλημμα: ή δεν κάνουμε τίποτα ή αποφασίζουμε να προχωρήσουμε αναλαμβάνοντας όλες τις ευθύνες ο ίδιος», είπε.

Τέλος, ο κ. Λεβέντης διαφώνησε με την ύπαρξη οικονομικών και μόνο κριτηρίων, για την αδειοδότηση των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr