Κακλαμάνης: Λάθος της ΝΔ που δεν έβγαλε ανακοίνωση για την ΕΛΣΤΑΤ

719332-kaklamanis.jpg

09-08-2016 13:55

Την εκτίμηση πως η Νέα Δημοκρατία έκανε στρατηγικό λάθος με το να μην εκδώσει ανακοίνωση σχετικά με την παραπομπή του πρώην προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέα Γεωργίου, εξέφρασε σήμερα, Τρίτη (09/08/2016) ο ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης.

«Θεωρώ ότι ήταν λάθος που δεν βγήκε μία κεντρική ανακοίνωση από τη Νέα Δημοκρατία, από άποψη στρατηγικής», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κακλαμάνης, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Real FM».

«Εγώ ήμουν απολύτως ξεκάθαρος. Το πιστεύω αυτό απόλυτα, και υπενθυμίζω ότι τον Φεβρουάριο του 2010 κατετέθη από το σύνολο της τότε κοινοβουλευτικής ομάδας, με υπογραφές και του Αντώνη Σαμαρά, που ήταν ο αρχηγός, και του Κυριάκου Μητσοτάκη, και όλων των υπολοίπων βουλευτών, αίτημα στη Βουλή για να γίνει εξεταστική επιτροπή που να ερευνήσει από το 2000 έως το 2010», σχολίασε ο κ. Κακλαμάνης και πρόσθεσε: «Άρα, αυτή η κεντρική γραμμή υπάρχει. Καλό είναι να την υπενθυμίζουμε και να την διεκδικούμε. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη».ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr

loading...