Τρόμος στην Ιταλία: Είδαν το αεροπλάνο να προσγειώνεται σε… (pics)

718365-plane4.jpg

05-08-2016 10:44

Τα είδαν… όλα οι οδηγοί που περνούσαν τα ξημερώματα της Παρασκευής (05/08/2016) με τα αυτοκίνητά του από επαρχιακό δρόμο δίπλα στο αεροδρόμιο του Μπέργκαμο έξω από το Μιλάνο.

Δείτε πιο πάνω στη photo gallery του Newsbomb.gr απίστευτες φωτογραφίες

Ξαφνικά, ένα φορτηγό (cargo) αεροσκάφος γνωστής εταιρείας μεταφορών βρέθηκε σταθμευμένο καταμεσής του δρόμου. Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, το αεροπλάνο βγήκε από τον διάδρομο προσγείωσης και κατέληξε να σταματάει στη μέση του κοντινού δρόμου.

Από το «γλίστρημα» του αεροσκάφους δεν υπήρξαν, ευτυχώς, θύματα, ενώ το πλήρωμα δεν τραυματίστηκε, σύμφωνα με την ιταλική υπηρεσία ENAC.

Οι ιταλικές Αρχές διερευνούν τώρα τα αίτια που οδήγησαν το αεροπλάνο εκτός διαδρόμου, με τις πρώτες εκτιμήσεις να αναφέρουν πως σημαντικό ρόλο διαδραμάτισαν οι κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούν τις τελευταίες ώρες στην περιοχή.

Το αεροπορικό ατύχημα προκάλεσε πρόβλημα στις προσγειώσεις και απογειώσεις αεροσκαφών στον αερολιμένα του Μπέργκαμο κι έτσι ορισμένες πτήσεις το πρωί της Παρασκευής χρειάστηκε να εκτραπούν στο αεροδρόμιο Μαλπένσα.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr