Τζαμί στην Αθήνα με την υπογραφή ΣΥΡΙΖΑ – Ρήγμα στην κυβέρνηση το «όχι» των ΑΝΕΛ

tsipras_filis

04-08-2016 17:44

Το «πράσινο φως» για την ανέγερση ισλαμικού τεμένους στον Ελαιώνα, έδωσε η Βουλή, ωστόσο το συγκεκριμένο νομοσχέδιο σηματοδότησε την πρώτη σοβαρή ρωγμή στον κυβερνητικό συνασπισμό, καθώς οι ΑΝΕΛ, το καταψήφισαν.

Η ψήφιση του νομοσχεδίου σημαδεύτηκε ταυτόχρονα από τις σφοδρές αντιδράσεις της Χρυσής Αυγής, οι βουλευτές της οποίας μάλιστα επιτέθηκαν λεκτικά στο μουσουλμάνο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χουσείν Ζεϊμπέκ.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα, Πέμπτη 4 Αυγούστου, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος αποκάλεσε τον κ. Ζεϊμπέκ κ@@οτουρκο.

Σε λίγα λεπτά ο καυγάς άναψε και όλοι οι χρυσαυγίτες βουλευτές φώναζαν, υποστηρίζοντας ότι ο Χουσείν Ζεϊμπέκ πρόσφατα έκαψε την ελληνική σημαία.

Στη «σύρραξη επενέβη» ο αντιπρόεδρος Νικήτας Κακλαμάνης, ανακαλώντας τους στην τάξη.

Φόβοι για σχέδια ισλαμοποίησης

Πρόσφορο έδαφος για τα σχέδια ισλαμοποίησης της Ελλάδας μέσω της δημιουργίας τζαμιών δημιουργεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Η εξέλιξη αυτή δείχνει ότι οι κυβερνώντες αγνοούν τα παιχνίδια που παίζει η Τουρκία στη Θράκη και στο Αιγαίο και λειτουργούν υποτακτικά απέναντι στη γείτονα χώρα.

Αυτό που δεν αντιλαμβάνεται η αριστερή κυβέρνηση είναι ότι προκαλείται το δημόσιο αίσθημα και μάλιστα τη στιγμή που οι ίδιοι οι μουσουλμάνοι στη γειτονική μας Τουρκία δεν ενδιαφέρονται αν η Αγία Σοφία μετατρέπεται εκ νέου σε χώρο λατρείας για τους ακραίους ισλαμιστές.

 ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr

loading...