Γιάννης Ζουγανέλης: Τι αποκαλύπτει για το μέλλον του Hot Seat;

443068-f5zouga.jpg

03-08-2016 21:15

Για το τέλος του Ηοt Seat μιλάει ο Γιάννης Ζουγανέλης ο οποίος έδωσε στο παιχνίδι τη δική του πινελιά. Ο ίδιος εξηγεί γιατί έπεσε οριστικά αυλαία σε ένα τόσο πετυχημένο προϊόν…

Θα συνεχίσετε µε το «Hot Seat» του χρόνου;

Αγαπώ πάρα πολύ την τηλεόραση, κάναµε 400 εκποµπές, αλλά νοµίζω ότι ήταν ένας κύκλος που ολοκληρώθηκε. Παρόλο που µου φέρθηκαν πολύ καλά οι άνθρωποι της παραγωγής, δεν είχα τίποτε άλλο να δώσω. Είµαι χαρούµενος που σε µια εποχή που ενδεχοµένως θα µπορούσε να παρεξηγηθεί το ότι µιλούσαµε για οικονοµικά ποσά, το ξεπέρασα. Σε ό,τι και αν κάνουµε, µπορούµε να διατηρούµε τη διαφορετικότητά µας. ∆εν πιστεύω σε οτιδήποτε µαζικό συµβαίνει στη ζωή ούτε καν στο µαζικό κίνηµα, γιατί χρησιµοποιούν τους ανθρώπους για ιδέες που ενδεχοµένως είναι ξεπερασµένες.

Ήταν ρίσκο να ξεφύγετε από το κόνσεπτ και να βάλετε τη δική σας πινελιά;

Προτιµώ το ρίσκο από την ισοπέδωση που µπορεί να υποστεί κανείς, µένοντας σε ένα κόνσεπτ. Τελικά ευοδώθηκε. Ισορροπήσαµε σ’ αυτό διότι ο κόσµος δεν είναι µόνο η φαιδρότητά του, την οποία προσπαθεί να επικαλεστεί συνεχώς η τηλεόραση. ∆εν είναι µόνο το «χάι χούι» όσων νιώθουν ανώτεροι, επειδή κάνουν κάτι στην τηλεόραση. Και βέβαια στην τηλεόραση συµβαίνουν και πολύ καλά πράγµατα, είναι αντανάκλαση της ζωής µας και ενδεχοµένως να είναι και λίγο καλύτερη από την καθηµερινότητά µας, που απαξιώνεται συνεχώς από τους κατοίκους αυτής της χώρας. Για µένα το να πιστεύεις ότι όλα θα γίνουν αύριο, το να πιστεύεις στην ελπίδα είναι αφορισµός. ∆εν πίστεψα ποτέ στην ελπίδα. Είναι ένα άλλοθι που δηµιούργησαν οι άνθρωποι για να αισθάνονται αισιόδοξοι. ∆εν πιστεύω σε αυτή τη µορφή της αισιοδοξίας, ό,τι µου παρέχεται πρώτα απ’ όλα το τιµώ.

 

Πηγή: realΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr


loading...