Δείτε την εικόνα που καίει την κατάθεση της Αρναούτη!

mina-arnaouti-mhtera

03-08-2016 14:16

Έχω συνηθίσει να με χτυπάνε γατάκια εξαιτίας του ρεπορτάζ μου. Έχω επίσης συνηθίσει να δέχομαι επιθέσεις. Είτε στο διαδίκτυο είτε προσωπικές είτε στο τηλέφωνό μου. Δεν καταλαβαίνω από αυτά. Έχω γίνει γαλβανιζέ. Κοιτάω να κάνω την δουλειά μου με συνέπεια και αξιοπιστία. Εννοείται πώς δεν επιδιώκω να είμαι αρεστός. Πόσο μάλλον σε όλους.

Όμως γουστάρω πολύ όταν με αμφισβητούν κάποιοι χυδαίοι καραφλοί τυποι άεργοι και παπατζήδες, κάποιοι άλλοι με περουκίνια και καλά παράγοντες των media, γλιφτράκια επιχειρηματιών της νύχτας και καραγκιόζηδες κάθε μορφής και στο τέλος γελάω μόνος μου με την πάρτη τους.

Έτσι και στην υπόθεση της Αρναούτη. Τι μας έχει πεί η Αρναούτη παιδιά στην κατάθεση της; Ότι όταν κατάλαβε πώς ο Παντελής πάτησε γκάζι έβαλε την ζώνη της.

Κι εγώ έρχομαι και σε ρωτάω Μίνα. Και αυτή την εικόνα πώς την δικαιολογείς; Πώς; δικαιολογείται να έχει κοπεί η ζώνη που φορούσες απο την μπάρα που πέρασε μέσα στο αυτοκίνητο και σκότωσε τον Παντελή στο ύψος του ώμου;

Στο ύψος δηλαδή που στέκεται η ζώνη όταν ΔΕΝ την φοράμε; Και δεν την ανακάλυψα εγώ αυτη την εικόνα Μίνα… αλλά είναι κομμάτι της δικογραφίας.

Κι εγώ έρχομαι και σε ρωτάω Μίνα. Είναι κι άλλες οι ασάφειες που θα αποκαλύψουμε στην πορεία;

Είναι αλήθεια όσα ειπώθηκαν στις καταθέσεις σας;

Τι συνέβη εκείνα τα 35 λεπτά απο το διαμέρισμα μέχρι το σημείο που έγινε το κακό;

Πότε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ οι αρχές και η Ασφάλεια θα καταλάβουν ότι δεν πρόκειται για ένα απλό τροχαίο αλλά υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις και πολλές ασάφειες που προφανώς και καθιστούν επιτακτική την εμπλοκή τους περαιτέρω;

Σε λίγες μέρες σας έχω κι άλλα..

nassosblog


loading...