Ζωικές πρωτεΐνες: Πόσο αυξάνουν τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου

443137-bigstock-128737265.jpg

02-08-2016 13:41

Η κατανάλωση περισσότερων πρωτεϊνών φυτικής προέλευσης σχετίζεται με μειωμένο κίνδυνο πρόωρου θανάτου, ενώ αντίθετα η κατανάλωση πολλών πρωτεϊνών προερχόμενων από ζώα, όπως το κόκκινο κρέας, συνδέεται με αυξημένο κίνδυνο θανάτου.

Αυτό διαπίστωσε μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα, η μεγαλύτερη του είδους της μέχρι σήμερα, η οποία συνέκρινε τις επιπτώσεις των διαφορετικών διατροφικών πρωτεϊνών στην υγεία.

Διαβάστε περισσότερα στο onmed.gr



ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr


loading...