Μιχαηλίδης: «Θα ήθελα να ετοιμάσουμε μια εκπομπή με πολλά μουσικά αφιερώματα»

442971-6545-22.jpg

01-08-2016 15:40

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης ξεκαθαρίζει τις προθέσεις του σχετικά με την παρουσίαση της ψυχαγωγικής εκπομπής της ΕΡΤ «Στο ρεφρέν», η οποία ακούστηκε πως θα ριχτεί στη μάχη της τηλεθέασης απέναντι από το «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» του Alpha.

 «Είχα μια εποικοδομητική συζήτηση με τον Λάμπη Ταγματάρχη για τη δημιουργία μιας μουσικής εκπομπής στην ΕΡΤ2. Η επαφή έγινε σε διερευνητικό επίπεδο, κατά πόσο δηλαδή θα με ενδιέφερε να παρουσιάσω στη δημόσια τηλεόραση μια παραγωγή για το ελληνικό πεντάγραμμο. Από την πλευρά μου, τους τόνισα ότι θα ήθελα να ετοιμάσουμε μια εκπομπή με πολλά μουσικά αφιερώματα, χωρίς αποκλεισμούς σε δημιουργούς, στιχουργούς, συνθέτες και τραγουδιστές, και να παρουσιαστούν όλα τα είδη μουσικής» τόνισε στην Espresso. Σύμφωνα με πληροφορίες, η εκπομπή θα είναι τρίωρη και θα μεταδίδεται στη βραδινή ζώνη.

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης παράλληλα βρίσκεται σε αναμονή της συνέχειας της σειράς «Μάλιστα, σεφ!». «Ξέρω ότι το Mega ήθελε το σίριαλ να κρατήσει συντροφιά στους τηλεθεατές με έναν δεύτερο κύκλο επεισοδίων, αλλά έτσι όπως έχουν γίνει πλέον τα πράγματα, δεν ξέρουμε αν θα υπάρξει κανάλι από τον Οκτώβριο. Με έκπληξη παρακολουθούμε όσα γίνονται με τις άδειες. Ξέρω ότι ο παραγωγός μας Γιάννης Καραγιάννης, ο οποίος μας έχει εξοφλήσει μέχρι και το τελευταίο επεισόδιο -είναι ο πιο άψογος και ακέραιος άνθρωπος στην αγορά-, είχε υπογράψει με το Mega για τη σεζόν 2016-2017 για άλλα 26 επεισόδια» δηλώνει.ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr

loading...