Συνεχίζεται η δωρεάν παροχή εξετάσεων σε οικονομικά αδύναμους του Πειραιά


10-07-2016 22:10

Στα πολυϊατρεία του δήμου Πειραιά, καθημερινά, δεκάδες πολίτες, οι οποίοι δεν έχουν τη δυνατότητα να εξυπηρετηθούν από δημόσιους φορείς πρωτοβάθμιας περίθαλψης, εξετάζονται από γενικό χειρουργό, γυναικολόγο και φυσίατρο, ενώ στις γυναίκες παρέχεται δωρεάν τεστ Παπανικολάου.

Η ανταπόκριση του κόσμου στα πολυϊατρεία του δήμου Πειραιά είναι ιδιαίτερα μεγάλη, λόγω της οικονομικής κρίσης. Όπως δήλωσε ο δήμαρχος, Γιάννης Μώραλης, «η οικονομική πραγματικότητα που βιώνει η χώρα επιβάλλει στην τοπική αυτοδιοίκηση να προσπαθεί, με πενιχρά μέσα, να καλύπτει τις βασικές ανάγκες των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη».

«Στον δήμο Πειραιά καταβάλλουμε καθημερινά προσπάθειες και έχουμε υλοποιήσει σημαντικές πρωτοβουλίες, μέσω της Διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών και της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά. Στο πλαίσιο αυτό, θεωρώ πολύ σημαντική τη λειτουργία των δημοτικών πολυϊατρείων, καθώς δίνουμε τη δυνατότητα στους δημότες μας να εξεταστούν δωρεάν από εξειδικευμένους γιατρούς. Επιπλέον, έχουμε προχωρήσει σε μία σειρά συνεργειών, που στοχεύουν στη στήριξη των συνανθρώπων μας, οι οποίοι έχουν ανάγκη περισσότερο από ποτέ τη βοήθειά μας», πρόσθεσε.

Όσοι επιθυμούν να εξεταστούν στα δημοτικά πολυϊατρεία, που βρίσκονται στην οδό Αγχιάλου 104, στον Πειραιά, μπορούν να τηλεφωνούν στο νούμερο 210-4202105 καθημερινά (εργάσιμες ώρες και ημέρες) για να κλείσουν ραντεβού.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr