Η 22χρονη που στράφηκε στο πορνό για έξτρα εισόδημα

STUDENT_630_355

30-07-2016 19:19

Από 10 μέχρι και 1.200 λίρες είναι τα χρήματα που βγάζει για τις ερωτικές υπηρεσίες που προσφέρει η 22χρονη Jade που είναι γνωστή ως Carly Rae Summers.

Στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της “Jade: Why I Chose Porn”, η 22χρονη ταξιδεύει στη Βαρκελώνη για να κινηματογραφήσει μια virtual reality ερωτική σκηνή και σε άλλο σημείο φαίνεται να πετά στην Αμερική για να κάνει μια σειρά από κρατήσεις με την ελπίδα για διάλειμμα.

Όπως αναφέρει, η Jade πολλές φορές δεν ξέρει τι υπηρεσίες την καλούν να προσφέρει και αποκαλύπτει ότι παρά τους “υποτακτικούς” ρόλους που υποδύεται, στην πραγματικότητα είναι φεμινίστρια.

“Έχω τον απόλυτο έλεγχο της κατάστασης. Είμαι φεμινίστρια επειδή ό,τι κάνω είναι για μένα. Όταν κάνω αυτά τα πράγματα, το κάνω επειδή το θέλω”.

Η 22χρονη μπήκε στη βιομηχανία του πορνό ενώ σπούδαζε μόδα στο Manchester Metropolitan University. Επειδή δεν αισθανόταν καλά με τη μη αμειβόμενη πρακτική και αισθανόταν επαναστάτρια μετά την αυστηρή ανατροφή της, άρχισε να πουλά ερωτικά της βίντεο στο διαδίκτυο.

“Είχα ξαφνικά 100 λίρες στον λογαριασμό μου κάθε εβδομάδα, μπορούσα να πάω για ψώνια και ήμουν χαρούμενη. Μια μέρα πήρα ένα email όπου με ρωτούσαν εάν θα ήθελα να κάνω πορνό και απάντησα θετικά”.

Με το να εργάζεται στη βιομηχανία πορνό ενισχύει, όπως σημειώνει, την αυτοπεποίθησή της και ξεπερνά την κατάθλιψη, ενώ παράλληλα γνωρίζει άντρες που την αντιμετωπίζουν με σεβασμό.

newsit


loading...