Χασαπόπουλος: «Η εργασιομανία μου στέρησε πολλά. Ήθελα να κάνω περισσότερα πράγματα με τον γιο μου»

442370-2042e432578c52c000cb55407a46ddb1_xl.jpg

29-07-2016 20:30

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος παραδέχεται, μετά από πολλά χρόνια αδιάκοπης εργασίας στα ΜΜΕ πως η εργασιομανία του, του στοίχισε σε προσωπικό επίπεδο, καθώς θα ήθελε να μην έχει στερήσει τόσο ποιοτικό χρόνο από τον γιο του, όταν ήταν μικρός… 

Η εργασιοµανία σάς στέρησε πράγµατα από την προσωπική σας ζωή;

Ναι, πολλά. Ήταν ένα διάστηµα παλαιότερα που ήθελα να κάνω περισσότερα πράγµατα µε τον γιο µου. Λέω «παλαιότερα», γιατί µεγάλωσε πια. Έχει µπει στην αγορά εργασίας, η δικιά µου θέληση για δουλειά πέρασε και σε αυτόν και νιώθω µια ικανοποίηση γιατί ναι µεν δεν µπόρεσα να του δώσω στιγµές όταν ήταν πιο µικρός, αλλά τουλάχιστον τον τροφοδότησα µε θέληση για τη δουλειά του. Εβλεπε τον πατέρα του να δουλεύει, οπότε πήρε ένα τέτοιο µάθηµα ζωής. ∆εν ξέρω αν θα του βγει σε καλό ή κακό. Η αλήθεια είναι ότι έκανα πολλές υποχωρήσεις και στερήθηκα πολλά πράγµατα.

Μετανιώσατε για την αφοσίωση;

Ναι, δύο φορές. Το έχω µετανιώσει πάρα πολύ. Ήµουν έτοιµος ακόµη και να τα παρατήσω αυτές τις δύο φορές. Αυτό, νοµίζω, συµβαίνει σε κάθε δουλειά και ειδικά όταν υπάρχει τόσο µεγάλη ένταση. Μια φορά στην εκποµπή ένιωθα ότι δεν είχε πια νόηµα. Η δεύτερη φορά είναι τώρα. Είκοσι χρόνια δώσαµε τη ζωή µας και κοίτα πού φτάσαµε… Όταν βλέπεις να απαξιώνονται τα 20 χρόνια δουλειάς, όλα µέσα σου αλλάζουν.

Πηγή: Real

 ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr