Πέντε εναλλακτικοί τρόποι για να τον εντυπωσιάσεις στο πρώτο ραντεβού!

RANTEVOU

28-07-2016 12:25

Πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι η πρώτη εντύπωση που θα σου κάνει ένας άνθρωπος είναι το παν για τη σχέση που θα αναπτύξεις μαζί του. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για το πρώτο ραντεβού ανάμεσα σε μια γυναίκα και έναν άντρα.

Η μεγάλη στιγμή φτάνει και εδώ και μέρες μπορεί να έχεις αποφασίσει τα ρούχα που θα φορέσεις, το μακιγιάζ που θα ταιριάζει με αυτά, ακόμη και το πώς θα φτιάξεις τα μαλλιά σου προκειμένου να… κερδίσεις τις εντυπώσεις και να του κεντρίσεις το ενδιαφέρον με την εξωτερική σου εμφάνιση.

Είναι όμως όλα αυτά αρκετά; Έχεις σκεφτεί πώς θα καταφέρεις να τον εντυπωσιάσεις ακόμη περισσότερο με τις γνώσεις σου γύρω από χόμπι ή πράγματα που μπορεί να τον ενδιαφέρουν;

Πώς θα σου φαινόταν να πάρεις εσύ την πρωτοβουλία και να του ανοίξεις κουβέντα για πράγματα, που δε θα τολμούσε ο ίδιος να σου μιλήσει από το πρώτο ραντεβού, όπως για ποδόσφαιρο, τεχνολογία, κ.α;

Παίξε… μπάλα

Η… παράδοση θέλει το ποδόσφαιρο να είναι ένα ανδροκρατούμενο άθλημα στο οποίο οι γυναίκες δεν έχουν θέση. Οι παραδόσεις όμως είναι για να σπάνε. Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες γυναίκες ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, είτε επαγγελματικά, είτε ως παράγοντες, είτε σαν απλές φίλαθλοι που παρακολουθούν παιχνίδια από το γήπεδό ή την τηλεόραση.

Βρήκες λοιπόν έναν άντρα που είναι… κολλημένος με την μπάλα; Φαντάζεσαι ότι το πρόγραμμα σας θα καθορίζεται από την αγωνιστική δραστηριότητα του Σαββατοκύριακου, αλλά και των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων μέσα στην εβδομάδα; Μπορεί σε πρώτη ανάγνωση να φαίνεται… τρομακτικό, όμως μπορείς να δείξεις ότι έχεις μια σχέση και εσύ με το άθλημα.

MPALA

Φυσικά και δε χρειάζεται να κάτσεις να μάθεις συστήματα ή τακτικές, αλλά μπορείς να μάθεις ποια είναι η αγαπημένη του ομάδα να του προτείνεις να πάτε μαζί στο γήπεδο σε έναν αγώνα ή να τον παρακολουθήσετε στην τηλεόραση. Γιατί όχι να αποφασίσετε ακόμη να συνδυάσετε ένα ταξίδι με μια εκτός έδρας ευρωπαϊκή αναμέτρηση της ομάδας του.

Ίσως να μην καταλάβετε και ποτέ για ποιο λόγο η ομάδα που υποστηρίζει ένας άντρας είναι τόσο σημαντική στη ζωή του, αλλά αν ανοίξεις μια τέτοια συζήτηση στο πρώτο ραντεβού μπορεί και να καταφέρεις να βάλεις… γκολ στην καρδιά του.

Κάνε… παιχνίδι

Όποιος χάνει στα χαρτιά κερδίζει στην αγάπη; Μπορεί και να συμβαίνει μπορεί και όχι… Στο χέρι σου είναι πάντως να καταφέρεις να κερδίσεις και στα δύο; Με ποιο τρόπο; Η μέρα του πρώτου ραντεβού πλησιάζει και εσύ μαθαίνεις ότι ένα από τα χόμπι του είναι το πόκερ.

Ευκαιρία λοιπόν να τον προκαλέσεις και να τον εντυπωσιάσεις δείχνοντας τις γνώσεις σου γύρω από το συγκεκριμένο χώρο. Άλλωστε, το πόκερ είναι ένα παιχνίδι στο οποίο δεν αρκεί μόνο η τύχη, αλλά και η ικανότητα.

Μπορεί να σου φαίνεται δύσκολο το να μάθεις όλα όσα σχετίζονται γύρω από το πόκερ, ώστε να αισθάνεσαι ασφαλής ότι μπορείς να μιλήσεις για αυτό ειδικά από το πρώτο ραντεβού, όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Μπες στον κόσμο του πόκερ και γίνε μέλος ενός συνόλου ειδικά αφιερωμένο στις γυναίκες, επέλεξε ανάμεσα σε μια ποικιλία παιχνιδιών πάρε μέρος στα μεγαλύτερα τουρνουά συζήτησε μαζί τους για τα… μυστικά του χώρου, αλλά και τη στρατηγική που ακολουθούν και εμπνεύσου από την πορεία κορυφαίων παικτριών.

ROUSSOΌλες αυτές οι γνώσεις είναι σίγουρο ότι θα σου δώσουν το πλεονέκτημα στο να κερδίσεις εύκολα την… παρτίδα του πρώτου ραντεβού.

Μέσα στα πράγματα…

Η τεχνολογία έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας. Ακόμη και κατά τη διάρκεια του πρώτου ραντεβού μπορεί να χρειαστεί να κρυφοκοιτάξετε τα notifications στα social media, ένα σημαντικό email από τη δουλειά ή τις ειδοποιήσεις που ήρθαν από το αγαπημένο σας παιχνίδι στο smartphone.

Για σκεφτείτε λίγο τα παραπάνω…Ναι, είναι άλλη μια ευκαιρία για να καταφέρετε να τον καταπλήξετε με τις γνώσεις που έχετε γύρω από την τεχνολογία. Ακόμη και για το πιο απλό πράγμα. Για ένα παιχνίδι που σας αρέσει πολύ και δε σταματάτε να το παίζετε στο κινητό σας. Άλλωστε οι έρευνες δείχνουν ότι σχεδόν οι μισοί smartphone gamers είναι γυναίκες!

GYNAIKA KINITO

Και σε αυτή την περίπτωση δε χρειάζεται να ξέρετε τα πάντα γύρω από κινητά και υπολογιστές. Όμως μπορείτε να μάθετε χρήσιμα πράγματα σχετικά με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις, να του πείτε την άποψη σας για ένα νέο smartphone που κυκλοφόρησε στην αγορά ή να του ζητήσετε την άποψη του για ποιον υπολογιστή θα πρέπει να αγοράσετε.

Διαβάστε τον σαν ανοιχτό βιβλίο…

Οι πληροφορίες σας λένε ότι ο άνθρωπος που θα βγείτε μαζί του πρώτο ραντεβού είναι λάτρεις των βιβλίων. Και εσείς φυσικά ψάχνετε να βρείτε ποιο είδος μπορεί να είναι το αγαπημένο του προκειμένου να ανταλλάξετε τις απόψεις σας γύρω από τη λογοτεχνία.

Οι online λογοτεχνικές ομάδες που μπορείτε να βρείτε στο διαδίκτυο μπορεί να αποτελέσουν σύμμαχο στην προσπάθεια σας να τον εντυπωσιάσετε με το ενδιαφέρον σας γύρω από το διάβασμα.

Φτιάξτε ένα προφίλ, αναζητήστε και το δικό του για να δείτε ποια βιβλία διαβάζει, ποιο λογοτεχνικό είδος τον ενδιαφέρει, ποιοι συγγραφείς είναι οι αγαπημένοι του. Πληροφορίες δηλαδή που θα σας φανούν απολύτως χρήσιμες για να τον… διαβάσετε εύκολα από το πρώτο ραντεβού.

TAXIDI

Ταξιδέψετε τον…

«Μπαίνετε» στα προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μήπως και μπορέσετε να… ψαρέψετε κάποια πληροφορία σχετικά με τα πράγματα που τον ενδιαφέρουν, ώστε να συζητήσετε μαζί του στο πρώτο ραντεβού. Και αυτό που σας κάνει εντύπωση είναι το γεγονός ότι έχει πολλές φωτογραφίες από ταξίδια σε διάφορα μέρη.

Αναζητείτε πληροφορίες για ενδιαφέρον προορισμούς στο εσωτερικό και το εξωτερικό, για μέρη που θα θέλατε να εξερευνήσετε και να επισκεφτείτε, για να δείτε από κοντά θαύματα της φύσης ή ακόμη και για να δοκιμάσετε την τοπική κουζίνα.

Όλα τα απαραίτητα συστατικά για να κλείσει το πρώτο ραντεβού με την υπόσχεση για το πρώτο κοινό ταξίδι.

Ελπίζουμε οι παραπάνω προτάσεις να σας φανούν χρήσιμες στο πρώτο ραντεβού και να είναι η αρχή για ακόμη περισσότερα ραντεβού που θα ακολουθήσουν…


loading...