Ευαγγελία Αραβανή: Μιλά πρώτη φορά για την πρόταση της Μενεγάκη και τι τελικά θα κάνει τη νέα σεζόν

442336-12804417_1049218441767602_141751866_n.jpg

27-07-2016 14:48

Η Ευαγγελία Αραβανή παρουσίασε τα backstage του X-faxtor με επιτυχία και ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα ότι είχε πρόταση από την Ελένη Μενεγάκη, αν θα είναι και του χρόνου στο σόου και σκέφτεται να κάνει πρωινό;

Είναι αλήθεια ότι θα είσαι και στο «X-Factor 2»;

«Αυτό δεν το ξέρω ακόμα να στο πω με σιγουριά. Είναι πάρα πολύ νωρίς. Το κανάλι έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του να επαναλάβει το παιχνίδι αυτό κι έχουν πει ότι θα το κάνουν και τη νέα σεζόν. Ακόμα δεν έχουμε κάποια επίσημη ενημέρωση, ούτε κάτι συγκεκριμένο να σου πω. Οπότε, θα περιμένουμε να δούμε.»

Πρόσφατα γράφτηκε σε sites και blogs, ότι σου έχει γίνει ήδη πρόταση από τον Alpha, προκειμένου να ενταχθείς στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Ισχύει κάτι τέτοιο;

«Κοίτα, αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι μία πολύ ρευστή περίοδος που γίνονται γενικές συζητήσεις. Πολλά μπορεί να λέγονται. Κάποια ισχύουν και κάποια όχι. Δεν θέλω να σου επιβεβαιώσω ή να σου διαψεύσω κάτι που μπορεί να ισχύει, αλλά μπορεί και να μην ευσταθεί. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει πάντως. Ειλικρινά όμως, μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε, δεν έχω κάτι σίγουρο να σου πω. Είναι όλα στον αέρα.»

Θα ήθελες να κάνεις πρωινή εκπομπή;

«Η αλήθεια είναι ότι εσείς με πιέζετε να το σκεφτώ, που με ρωτάτε. Ναι, θα το σκεφτόμουν. Στην ψυχαγωγία ανήκει, οπότε δεν είναι κάτι έξω από εμένα. Δεν είναι δελτίο ειδήσεων. Τώρα πια, στις μέρες μας, δεν είναι και να πεις κάτι. Τόσες ανατροπές συμβαίνουν. Άλλα κανάλια κλείνουν, ζώνες διαλύονται… Αν μου γίνει μία τέτοια πρόταση στο μέλλον, θα το σκεφτόμουν παραπάνω από μία φορά. Σημασία για μένα έχει το να νιώθω εγώ ασφαλής με αυτό που πάω να κάνω, αλλά και με το πόσο έτοιμη θα είμαι τη δεδομένη χρονική στιγμή.»

Πηγή:Down Town της ΚύπρουΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr