Κρήτη: Η άγνωστη αλήθεια της επίθεσης ροτβάιλερ σε μωρό 20 μηνών – Αγωνία για το μάτι της μικρής!

7878_540_355

27-07-2016 14:05

Οι γιατροί εκφράζουν ανησυχία για το αριστερό μάτι της μικρής. Την ίδια ώρα αποκαλύπτεται πως το σκυλί της επιτέθηκε…

Στο πλευρό της 20 μηνών μικρούλας βρίσκονται γιατροί και νοσηλευτές στην Παιδοχειρουργική Κλινική του ΠΑΓΝΗ, όπου νοσηλεύεται από το βράδυ της περασμένης Κυριακής, όταν της επιτέθηκε ροτβάιλερ, που πρόσφατα είχαν πάρει στο σπίτι οι γονείς της. Η κλινική κατάσταση της μικρής είναι καλή και το κάταγμα ινιακού οστού αντιμετωπίζεται ωστόσο οι γιατροί εκφράζουν ανησυχία για το αριστερό μάτι της μικρής, πάνω από το οποίο δέχθηκε ένα μεγάλο και βαθύ τραύμα απο το σκυλί, που περνά από το αυτί και καταλήγει πίσω από το κεφάλι. Μάλιστα σήμερα θα πραγματοποιηθεί ιατρικό συμβούλιο, προκειμένου να αποφασιστεί, αν το παιδί θα μεταφερθεί σε εξειδικευμένο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να σωθεί το μάτι.

Την ίδια ώρα η αστυνομία στον Αγιο Νικόλαο σχηματίζει αυτεπαγγέλτως δικογραφία για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε η μικρή, ενώ έχει ενημερωθεί και ο Εισαγγελέας. Λαμβάνονται καταθέσεις με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι το σκυλί, το οποίο πρόσφατα πήρε η οικογένεια στο σπίτι και είχε κάνει όλα τα απαραίτητα εμβόλια, κατά τη διάρκεια της βόλτας, επιτέθηκε στα καλά καθούμενα στο παιδί, πριν προλάβουν να αντιδράσουν οι γονείς του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς κατέθεσαν στους αστυνομικούς πως είχαν βγει βόλτα με το μωρό και το ροτβάιλερ. Ενώ όλα κυλούσαν ομαλά, το σκυλί στράφηκε στο βρέφος και άρχισε να το δαγκώνει. Στο σημείο έτρεξαν αυτόπτες μάρτυρες που προσπάθησαν να απομακρύνουν το ροτβάιλερ και τα κατάφεραν. Μάλιστα, άνθρωποι που είδαν το παιδί αιμόφυρτο στην αγκαλιά της μητέρας του, στην είσοδο του νοσοκομείου, μιλούν για ένα σοκαριστικό θέαμα.

Πληροφορίες: ekriti.gr