Δείτε τον Ανδρέα Γεωργίου να δίνει συνέντευξη σε μεγάλο κανάλι του Περού!

441711-2372016-121324-.jpg

23-07-2016 11:38

Συνέντευξη στο América Televisión, ένα από τα μεγαλύτερα κανάλια του Περού όπου βρίσκεται μαζί με μέρος του καστ του «Μπρούσκο» και συνοδοιπόρο την Ελένη Βαΐτσου έδωσε ο Ανδρέας Γεωργίου.

Ο σκηνοθέτης, παραγωγός, σεναριογράφος και πρωταγωνιστής της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1, μάλιστα, έστειλε και την αγάπη του στις Περουβιανές θαυμάστριές του και μάλιστα στην τοπική γλώσσα όταν η δημοσιογράφος του ζήτησε να τους στείλει το δικό του μήνυμα. «Σας αγαπώ» τους είπε σε… άπταιστα ισπανικά, γελώντας και δείχνοντας πραγματικά χαρούμενος.

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος είπε μεταξύ άλλων στη συνέντευξή του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και έχουμε πολλές δραστηριότητες εδώ. Είμαστε εδώ και κάνουμε γυρίσματα». Ο ίδιος όταν ρωτήθηκε για τα άμεσα σχέδιά του τόνισε: «Είμαι σε διακοπές και από τα γυρίσματα του Μπρούσκο και όταν επιστρέψω θα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα του τέταρτου κύκλου». Όσο για την παραμονή του στο Περού ο ηθοποιός είπε: «Είναι υπέροχη εμπειρία. Είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι εδώ και σίγουρα δεν θα είναι η τελευταία. Νιώθω ότι θέλω να εξερευνήσω τη χώρα». Δείτε παρακάτω το βίντεο με τη συνέντευξή του.ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr


loading...