Ποιος ο ρόλος της Ελένης στην επιστροφή Μουτσινά στον Alpha;

441031-sdf.jpg

19-07-2016 7:30

Η ανακοίνωση του Alpha για την επιστροφή του Νίκου Μουτσινά και της Μαρίας Ηλιάκη στο κανάλι, ήταν μια… «βόμβα» καθώς όλοι περίμεναν ότι οι παρουσιαστές θα έμεναν στον ΑΝΤ1. 

-Γιατί αποφάσισες να επιστρέψεις στον Alpha;

«Γιατί όχι; Είναι δουλειά. Κι όταν σου γίνεται πρόταση να επιστρέψει κάπου και πιστεύει ή πιστεύουν ότι μπορείς να το κάνεις, δεν έχεις λόγο να μην το κάνεις. Έγινε μία πολύ ωραία πρόταση δουλειάς σε ένα κομμάτι το οποίο γνωρίζω, μαζί με τη Μαρία -που μου ‘χει φάει τα νιάτα-, οπότε οι συνθήκες είναι πολύ θετικές. Έτσι κι αλλιώς, πήρα δύο χρόνια απόσταση από όλο αυτό και μεγάλωσε ξανά η καψούρα» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

-Τι διαφορετικό θα έχει η νέα εκπομπή από το παλιό «Δέστε τους»;

«Θα είναι διαφορετική η παρέα. Δεν ξέρω τι άλλο διαφορετικό θα έχει. Δεν έχουμε Ξεκινήσει ακόμη να το στήνουμε, αλλά θέλω να είναι κάτι ακριβώς ίδιο και ταυτόχρονα τελείως διαφορετικό.»

-Δεν σε φοβίζει ο κίνδυνος της επανάληψης; Του ξαναζεσταμένου φαγητού;

«Η εκπομπή αυτή είχε γίνει με βάση προσωπικότητες και χαρακτήρες. Επειδή τώρα θα είναι άλλη η παρέα, θεωρώ ότι θα είναι διαφορετικός και ο τρόπος της δικής μας προσέγγισης.»

– Έχει δοθεί η εντύπωση πως η πρώτη κρούση για να επιστρέψεις στον ΑΙΡΗΑ έγινε από την Ελένη Μενεγάκη, στην εκπομπή της οποίας είχες πάει καλεσμένος τον Απρίλιο…

«Ποιος ξέρει; Μπορεί να συνέβαλε κάπως το δικό της «θέλω» σε αυτό, γιατί όντως με την Ελένη Μενεγάκη -πέρα από την προσωπική σχέση που έχουμε-περνούσαμε πολύ ωραία και στην εκπομπή. Το ξέρει ότι την αγαπώ και την ευχαριστώ για πολλά.»ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr