Η εξομολόγηση της Μαυραγάνη: «Την πρώτη χρονιά “φτύσαμε αίμα”»

440913-mavragani.jpg

17-07-2016 21:45

Η Φαίη Μαυραγάνη καλεσμένη της εκπομπής «Στα καλά καθούμενα» εξομολογήθηκε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μέχρι να εδραιωθεί στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του Σαββατοκύριακου.

«Περάσαμε δια πυρός και σιδήρου. Την πρώτη χρονιά “φτύσαμε αίμα”. Ήταν μία χρονιά που δεν υπήρχε καμία βάση. Ήταν όλα ανοιχτά. Και πας και ξεκινάς τρίωρη καθημερινή ενημερωτική εκπομπή, εσύ κι άλλος ένας άνθρωπος, από το τίποτα. Ήταν πάρα πολύ δύσκολα. Καταρχήν έλεγα ελάτε στο Epsilon και μου λέγαν τί είναι το Epsilon. Όταν έρχονταν και έβλεπαν ότι συστεγαζόμαστε με το EXTRA, έλεγαν «α γιατί δεν μας λέγατε ότι είναι το EXTRA». Έλεγα «δεν είναι το EXTRA είναι το EPSILON». Ήταν πάρα πολύ δύσκολα, μην γελιόμαστε. Η περσινή, που ήταν η δεύτερη, ήταν άλλη εικόνα. Άλλο κανάλι. Ένας άθλος για το ίδιο το κανάλι, πέρα από τη δική μας την εκπομπή. Ξεκινήσαμε καθημερινά, ήμασταν τρίωρη στην αρχή 12 -3, μετά πήγαμε 3 – 6 και μετά πήγαμε 1.30 με 4. Είχαμε τρεις αλλαγές ώρας μέσα στην ίδια χρονιά.

Για εμάς ήταν πολύ μεγάλη ευκαιρία το ότι πήγαμε σαββατοκύριακο. Φύγαμε από αυτό το δύσκολο κομμάτι της πρώτης χρονιάς που μας ζόρισε πάρα πολύ. Πήγαμε σαββατοκύριακο με ένα πολύ μεγάλο ρίσκο πάλι, γιατί υπάρχουν ζώνες στημένες χρόνια και κανάλια στημένα χρόνια, που έχουν παράδοση στην ενημέρωση χρόνια και προσπαθήσαμε κι εμείς να ανοίξουμε μια χαραμάδα να μπούμε. Ήταν δύσκολο. Θεωρώ ότι υπήρχε μια επιτυχία σε αυτή την εκπομπή γιατί υπήρξε μια σταθερότητα, υπήρξε κόσμος που μας εμπιστεύτηκε, καλεσμένοι που ήρθαν, το Epsilon το οποίο έκανε κάποιες κινήσεις έξυπνες, όπως το ότι ξεκινάμε πριν από όλους».ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr


loading...