Το «ενδιαφέρον» του Πάνου Καμμένου για τα κανάλια…

713546-panoskammenos1.jpg

17-07-2016 7:00

«Οσμή» διαπλοκής φαίνεται ότι κρύβεται πίσω από το ξαφνικό και συνάμα ζωηρό ενδιαφέρον του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου για τις τηλεοπτικές άδειες, ένα μήνα προτού πραγματοποιηθεί η τελική φάση του διαγωνισμού για τους υποψήφιους «μνηστήρες» στη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας.

Όπως αποκαλύπτει σε αποκλειστικό δημοσίευμά του ο ιστότοπος Liberal.gr, η επισταμένη ενασχόληση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων σχετικά με το ποιος θα έχει λόγο για την επόμενη ημέρα στο τοπίο των τηλεοπτικών ΜΜΕ μόνον ως τυχαία δεν θα μπορούσε να εκληφθεί, αφού μάλλον ο ίδιος ενδιαφέρεται να βολέψει τα… δικά του παιδιά.

Και, μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια πηγή, προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι κανένα κυβερνητικό στέλεχος δεν αποδοκίμασε την πρόσφατη ανοικτή παρέμβαση του κ. Καμμένου μέσω twitter για τον εν εξελίξει διαγωνισμό, όταν, επικαλούμενος τη συγγενική του σχέση με υποψήφιο και συγκεκριμένα φωτογραφίζοντας τον κουμπάρο του, τον επιχειρηματία και πρώην εκδότη Χρήστο Καλογρίτσα, έκρινε δημοσίως ότι δεν θα έπρεπε, τελικά, να λάβει άδεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ NEWSBOMB.GR ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ

Βεβαίως, ως διά… μαγείας, το συγκεκριμένο tweet έχει εξαφανιστεί πλέον από τον λογαριασμό του υπουργού Εθνικής Άμυνας. Πόσο τυχαίο μπορεί να είναι και αυτό;

Μήπως, όμως, ούτε κι αυτή η παρέμβαση δεν ήταν τυχαία; Μήπως κρύβεται κάτι άλλο;

Σύμφωνα, πάντα, με το Liberal, φαίνεται πως κάτι κρύβεται: και τούτο γιατί επτά από τους στενότερους συνεργάτες του κυβερνητικού εταίρου του Αλέξη Τσίπρα, μεταξύ των οποίων η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ και ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του στο κόμμα αλλά και στο Υπουργείο, φέρονται να συμμετέχουν σε θέσεις-κλειδιά στο νέο τηλεοπτικό σχήμα που ετοιμάζει ο επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος ήδη διεκδικεί μία από τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr

loading...