Φρίκη στην Τουρκία: Λιντσάρουν, μαστιγώνουν και σκοτώνουν εν ψυχρώ στρατιώτες

713708-lintsarisma-tourkia.jpeg

16-07-2016 20:44

Φρικιαστικές είναι οι εικόνες που έρχονται από την Τουρκία μετά την απόπειρα πραξικοπήματος.

Μετά την αποτυχία του εγχειρήματος, το καθεστώς Ερντογάν ανακατέλαβε τον έλεγχο της χώρας και βγήκε στην αντεπίθεση κατά των πραξικοπηματιών.

Ο λαός βγήκε στους δρόμους και επιτέθηκε στους στρατιώτες θεωρώντας τους συνυπεύθυνους για την απόπειρα κατάληψης της εξουσίας.

Οι στρατιώτες παραδίδοντας στους πολίτες οι οποίοι τους λίντσαραν, τους μαστίγωναν ενώ υπήρξαν, σύμφωνα με πληροφορίες και εν ψυχρώ δολοφονίες.

Στη γέφυρα του Βοσπόρου, όπου παραδόθηκαν μερικές δεκάδες στρατιώτες, έχοντας πρώτα αφήσει στο οδόστρωμα τα όπλα και την εξάρτησή τους, γνώρισαν τον θυμό των πολιτών.

Κάποιοι από αυτούς τους χτύπησαν, άλλοι δεν δίστασαν να τους ποδοπατήσουν, ενώ χαρακτηριστική είναι και η φωτογραφία που μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ, με έναν άνδρα που μαστιγώνει στρατιώτες με μία ζώνη. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, λίντσαραν έναν στρατιώτη μέχρι θανάτου!

Ιδιαίτερη ανησυχία όμως προκαλεί και η πληροφορία που μεταδίδει μόνο ένα τουρκικό μέσο, το Sozcu, σύμφωνα με το οποίο υπάρχουν και αποκεφαλισμοί στρατιωτών! Πληροφορία που μέχρι στιγμής δεν μεταδίδει κανένα από τα διεθνή δίκτυα.

Στην Άγκυρα, δεκάδες πραξικοπηματίες έζησαν τον απόλυτο εξευτελισμό, καθώς αναγκάστηκαν να παραδοθούν γυμνοί, έχοντας βγάλει τις στολές τους, όταν αποφάσισαν να εγκαταλείψουν το αρχηγείο του Στρατού το οποίο είχαν καταλάβει.

Δείτε τις συγκλονιστικές φωτογραφίεςΠΗΓΗ : Newsbomb.gr