Αντώνης Λουδάρος: “Η απώλεια της μαμάς μου ήταν το μεγαλύτερο δώρο”


11-04-2013 5:20
"Η απώλεια της μαμάς μου ήταν το μεγαλύτερο δώρο"

Μία πολύ απολαυστική συνέντευξη παραχώρησε χθες στο Γιώργο και στη Φαίη ο Αντώνης Λουδάρος…

Ο ταλαντούχος ηθοποιός, ο οποίος πρωταγωνιστεί στο μιούζικαλ «Θα σε πάρω να φύγουμε» μίλησε για την οικογένειά του, το θάνατο της μητέρας του που σημάδεψε τη ζωή του, αλλά και για την πλάκα που του έκανε μια μέρα στην παράσταση ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Η απώλεια της μαμάς μου ήταν το μεγαλύτερο δώρο για ‘μενα. Με ανάγκασε να πάρω τη ζωή μου στα χέρια μου. Μετά ένιωθα σοφός, πιο ώριμος. Στεκόμουν όρθιος την ώρα της κηδείας της και τότε ωρίμασα μέσα μου. Τώρα πρέπει να μεγαλώσεις, είπα στον εαυτό μου. Στη συνέχεια με ανέλαβαν οι αδερφές της μαμάς μου. Ο πατέρας μου δεν ήξερε πώς να μεγαλώσει μόνος ένα παιδί», ανέφερε σχετικά με την άγνωστη οικογενειακή του κατάσταση.

Και συνέχισε: «Κάποια στιγμή μία από τις θείες μου, που δεν είχε δικά της παιδιά, με υιοθέτησε. Η θεία Ευαγγελία».

Ο ηθοποιός ανέφερε πως κατά την παιδική του ηλικία τον φώναζαν Οβελίξ οι συμμαθητές του. Αρχικά αυτό τον πείραζε, όμως στη συνέχεια, συνήθισε με την ιδέα.

Ο Αντώνης Λουδάρος αναφέρθηκε και στις πλάκες που κάνουν κατά τη διάρκεια της παράστασης οι ηθοποιοί μεταξύ τους, μιας και χθες στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη ο Μέμος Μπεγνής αποκάλυψε μία από τις πολλές πλάκες που του έκανε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Αφήνω ακάλυπτο τον ώμο μου, ως κυρία Επιθεώρηση στην παράσταση και ο Γιώργος (Καπουτζίδης) κάθε μέρα μου έκανε νεύματα ότι είναι αξύριστος ο ώμος. Την τρίτη ημέρα που το έκανε αυτό κατά τη διάρκεια της παράστασης, ο Γιώργος είχε φέρει μαζί του και ένα ξυραφάκι και μου το έδειξε!» αποκάλυψε ο ηθοποιός, ενημερώνοντάς μας πως στη συνέχεια δεν μπορούσαν να κρατηθούν από τα γέλια όλοι οι συντελεστές!

Real.gr