Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο καθένας μας έχει το βάρος των όσων λέει στην εκπομπή»

440737-2_22.jpg

16-07-2016 6:12

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε συνέντευξή της μίλησε για τη συνεργασία της με τον Δήμο Βερύκιο και τις εντάσεις που έχουν στην εκπομπή.

«Ο Δήμος με αγαπάει και με στηρίζει ακόμα και πριν ξεκινήσω το Happy day. Κάποιες φορές μπορεί να μου μιλήσει πιο έντονα, αλλά το κάνει διότι είναι ένας αυθόρμητος άνθρωπος, που δεν μπορεί να μπει σε καλούπι. Όταν ένας άνθρωπος είναι αυθεντικός και χειμαρρώδης, αναπόφευκτα θα υπάρξουν και εντάσεις».

Όταν κλήθηκε να σχολιάσει πώς ένιωσε όταν της είπε στον τηλεοπτικό αέρα «μωρή βλαμμένη». «Αυτό το λες σε μια παρέα και όχι μπροστά στην κάμερα Απλά ο Δήμος δεν είναι άλλος στην παρέα και άλλος μπροστά στην κάμερα Αυτό λοιπόν έχει πολλά καλά και μερικά κακά. Εγώ αγαπάω τον Βερύκιο για τα πολλά καλά. Σίγουρα έχουν υπάρξει στιγμές που έχω αισθανθεί αμήχανα, όχι μόνο όταν αναφέρεται σε μένα, αλλά και σε άλλα πρόσωπα Του το έχω δείξει κιόλας, αλλά ο καθένας μας έχει το βάρος των όσων λέει. Αυτό που κρατάω περισσότερο από τη συνεργασία μου με τον Δήμο είναι πως με έχει βοηθήσει να εξελιχθώ και παράλληλα στο πλευρό του να μπω στο χώρο της ενημέρωσης», δήλωσε στο people.ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr


loading...