Επίθεση Νίκαια: Οργή στο διαδίκτυο για τα κανάλια!

440608-150716073429_9150.jpg

15-07-2016 10:10

Στο στόχαστρο τρομοκρατών βρέθηκε πάλι η Γαλλία, με τη Μέρα της Βαστίλης να βάφεται με αίμα αθώων και ανάμεσά τους μικρά παιδιά.

Ένα φορτηγό έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε συγκεντρωμένο πλήθος που απολάμβανε το σόου με τα πυροτεχνήματα για την εθνική γιορτή της Γαλλίας. Η επίθεση έγινε στη λεωφόρο Προμενάντ ντεζ Ανγκλέ, στην παραλία της Νίκαιας, μια πολύ τουριστική περιοχή. Μέχρι στιγμής οι γαλλικές αρχές κάνουν λόγο για 84 νεκρούς και οι τραυματίες είναι περισσότεροι από 150.

Στο διαδίκτυο γίνεται χαμός από την ώρα της επίθεσης, χρήστες εκφράζουν την ανησυχία τους, την θλίψη τους, άλλοι ψάχνουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα που ήταν στην πόλη και άλλοι πάλι περιμένοντας να ενημερωθούν από τα μέσα ξεσπούν γιατί ελάχιστα μέσα διέκοψαν τη νύχτα την κανονική τους ροή προκειμένου να μεταδώσουν την τρομοκρατική επίθεση. Ακόμη και Έλληνες εξέφρασαν την οργή τους γιατί οι τηλεοπτικοί σταθμοί δεν πρόβαλλαν κάποιο έκτακτο δελτίο, αλλά παρακολουθούσαν σε επανάληψη σειρές, εκτός από τον σταθμό ΣΚΑΪ που είχε συνεχής ενημέρωση.ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr


loading...