Βραδιά επώνυμων στον Αργυρό!

440548-1.jpg

14-07-2016 22:50

Η επιτυχία συνεχίζεται έως και τις 30 Ιουλίου!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κάθε Παρασκευή-Σάββατο μετατρέπει το FANTASIA ως τον απόλυτο προορισμό διασκέδασης στην νυχτερινή Αθήνα! Η Πάολα, που τον χειμώνα συνεργάστηκε με τον Κωνσταντίνο Αργυρό βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο Fantasia. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός αφού την καλησπέρισε της έδωσε το μικρόφωνο όπου και τραγούδησε μερικές απ’ τις επιτυχίες της όπως “Φταις” & “Να μ’ αφήσεις ήσυχη θέλω” ενώ ο Κωνσταντίνος Αργυρός της αφιέρωσε το τραγούδι του ” Όσα νιώθω” που είναι ένα απ’ τα αγαπημένα της.

Το ίδιο βράδυ εκεί βρέθηκε και η παρουσιάστρια του Star, Ζήνα Κουτσελίνη με την παρέα της αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής της για την φετινή τηλεοπτική σεζόν αλλά και ο Κώστας Μαρτάκης. Το επόμενο βράδυ ο νικητής του X-Factor, Ανδρέας Λέοντας με την παρέα του διασκέδασε στο Fantasia και επισκέφθηκε τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο καμαρίνι του.

Ο προπονητής της τουρκικής Φενερμπαχτσέ, Ζέλικο Ομπράντοβιτς , κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στην Ελλάδα, διασκέδασε το βράδυ του Σαββάτου με τις επιτυχίες του Κωνσταντίνου Αργυρού τον οποίον και συνάντησε αμέσως μετά στο καμαρίνι του. Η επιτυχία του σχήματος συνεχίζεται έως και τις 30 Ιουλίου με το κοινό να δίνει δυναμικά το παρόν!ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr


loading...