Αποκάλυψη Newsbomb.gr: Πλημμέλημα η δωροδοκία κομμάτων με παραγραφή στην 5ετία!

712718-xristoforakos-magli-diplh.jpg

13-07-2016 9:31

Με απίστευτες παρασκηνιακές μεθοδεύσεις και με το μανδύα της δήθεν πολιτικής σύγκρουσης μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, η αριστερή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ. κουκουλώνει το μεγαλύτερο σκάνδαλο μαύρου πολιτικού χρήματος και αθωώνει τους πολιτικούς απατεώνες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που εμπλέκονται στην υπόθεση Siemens. 

Του Κώστα Τσιτούνα 

Η υποκρισία των πολιτικών κομμάτων εν Ελλάδι, δεν έχει κανένα όριο και κανένα φραγμό.

ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, «σφάζονται» δήθεν για το ποιος φταίει που δεν προχωράνε οι υποθέσεις δωροδοκίας των πολιτικών κομμάτων και κανείς δεν τολμά να πει στον ελληνικό λαό την αλήθεια.

Η αλήθεια είναι μια και δεν σηκώνει καμία απολύτως αμφισβήτηση:

Με τη σύμφωνη γνώμη όλων των κομμάτων τα σκάνδαλα του μαύρου πολιτικού χρήματος και των μιζών που διακινήθηκαν γύρω από την υπόθεση Siemens, «κουκουλώθηκαν» με τρόπο απροκάλυπτο και χυδαίο.

Η δικαιολογία περί μετάφρασης της δικογραφίας του Μονάχου είναι εξόχως εξοργιστική και αστεία, αφού άπαντες γνωρίζουν ότι ο Χριστοφοράκος στην κατάθεσή του στις Γερμανικές αρχές είχε αποκαλύψει και τα ονόματα των ανθρώπων που πήραν τις μίζες: Τον μακαρίτη Ιωάννη Βαρθολομαίο πρώην γενικού διευθυντή της ΝΔ και μετέπειτα διοικητή του ΙΚΑ από πλευράς ΝΔ και τον Θεόδωρο Τσουκάτο για λογαριασμό του ΠΑΣΟΚ!

Τα ονόματα αυτά είναι γνωστά στις ελληνικές αρχές από το 2009 και δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα.

Προσέξτε, όχι μόνο δεν θα γίνει απολύτως τίποτα, αλλά έτσι όπως εξελίσσεται η υπόθεση, θα βγουν όλοι λάδι και θα δικαιωθούν!

Γιατί;

Διότι στο… Ελλαδιστάν η δωροδοκία πολιτικών κομμάτων, νομικά, θεωρείται πλημμέλημα!

Ναι καλά διαβάσατε.

Οι «χρυσές μίζες», στην «μπανανία» του Ευρωπαϊκού Νότου, βαφτίζονται «δωρεές» και δεν τρέχει… κάστανο!

Στο Newsbomb.gr έχουμε επισημάνει εδώ και χρόνια με δεκάδες ρεπορτάζ τον κίνδυνο να παραγραφούν όλες οι κατηγορίες και να τη γλιτώσουν οι μιζαδόροι. 

Διαβάστε εδώ όλο το χρονικό με το σκάνδαλο των χρυσών μιζών

Το νομικό σκεπτικό με το οποίο θεωρούνται δωρεές τα εκατομμύρια προς τα κόμματα, και όχι δωροδοκία, δικαιώνει απολύτως την θέση που είχε εκφράσει εξ αρχής και ο άλλοτε «στρατηγός» της Χαριλάου Τρικούπη, Θόδωρος Τσουκάτος, ο οποίος δικάζεται για τα περίπου 1 εκατομμύριο μάρκα που ο ίδιος ομολόγησε ότι πήρε από τη Siemens.

Αυτή ακριβώς είναι η βρωμιά του status quo που κυβερνά την Ελλάδα για δεκαετίες.

Εκεί που μας χρωστάνε, θα μας πάρουν και το βόδι και όλη αυτή η πολιτική σαπίλα που κινούσε τα νήματα και έτρωγε με… δέκα κουτάλες, θα βγει δικαιωμένη.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr

loading...