Ταμάμ: Η νέα σεζόν φέρνει… μωρά!

439988-assets_large_t_1661_54704887_type13145.jpg

12-07-2016 10:05

Ο σκηνοθέτης του «Ταμάμ» Πιέρρος Ανδρακάκος αποκαλύπτει τις εξελίξεις της σειράς, που θα συνεχιστεί μετά από απαίτηση των φαν της.

Το «Ταμάμ» θα βρίσκεται και του χρόνου στους δέκτες μας με ολοκαίνουργια επεισόδια, μιας και ο τρίτος κύκλος της σειράς είναι γεγονός!

«Τι να πω; Το κοινό συσκέφθηκε, ψήφισε και αποφάσισε το «Ταμάμ» να συνεχίσει ακάθεκτο την τηλεοπτική του πορεία. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που η συγκεκριμένη σειρά θα βρίσκεται στο τηλεοπτικό αέρα για ακόμα μία σεζόν. Είναι μία σειρά που εκτός από τον κόσμο την έχουμε αγαπήσει πολύ κι όλοι εμείς που συμμετέχουμε σ΄ αυτήν», δηλώνει στο «TV Εθνος» ο σκηνοθέτης Πιέρρος Ανδρακάκος και συμπληρώνει:

«Μπορεί το φορμάτ του εξωτερικού πάνω στο οποίο πατήσαμε και στήσαμε το «Ταμάμ» να είχε δύο κύκλους ,όμως, όλοι μας νιώσαμε φέτος πως αν ρίχναμε αυλαία, θα υπήρχαν πολλά πράγματα που δεν θα τα είχαμε πει και γι ΄αυτό -και μετά φυσικά και από τις αντιδράσεις του κόσμου- αποφασίσαμε να μη βάλουμε τελεία, αλλά μία άνω τελεία στην ιστορία μας, μέχρι τον ερχόμενο Οκτώβρη».

Τα επεισόδια του «Ταμάμ» που θα έρθουν από το φθινόπωρο στους δέκτες μας θα τα γράφουν εξ ολοκλήρου ο Βασίλης Ρίσβας και η Δήμητρα Σακαλή, οι οποίοι εδώ και δύο χρόνια είχαν αναλάβει την «ελληνοποίηση» της σειράς. Πρόκειται για ένα συγγραφικό δίδυμο το οποίο μας έχει χαρίσει μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες, όπως ήταν η ξεχωριστή κωμωδία «Μαύρα Μεσάνυχτα» του Mega!

Οσο για το τι μας περιμένει στον νέο κύκλο επεισοδίων; Ο Πιέρρος Ανδρακάκος μας αποκαλύπτει: «Ουσιαστικά θα συναντήσουμε όλους μας τους ήρωες από εκεί ακριβώς που τους είχαμε αφήσει. Οπως ίσως φαντάζεστε ήδη, η εγκυμοσύνη της Ελλης θα είναι ένα από τα κυριότερα γεγονότα με τα οποία θα ασχοληθούμε φέτος. Δηλαδή, φέτος θα έχουμε… baby-boom επί δύο στη σειρά. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά το baby-siting το αναλαμβάνει η Ντίνα και ο Θεός να βάλει το χέρι του. Την ίδια στιγμή η Ντιλέκ κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και περνάει στην Ιατρική, γεγονός το οποίο θα την ωριμάσει αρκετά, μιας και θα ξεκινήσει να βλέπει με άλλο μάτι κάποια πράγματα».Φυσικά η νέα χρονιά του «Ταμάμ» θα φέρει και νέα πρόσωπα στους δέκτες μας. Αυτή την εποχή οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 θα ανοίξουν ένα κύκλο συζητήσεων, προκειμένου να καταλήξουν στο ποια θα είναι τα πρόσωπα που θα έρθουν να δώσουν τις απαραίτητες ανάσες ανανέωσης στη σειρά. Απ’ ό,τι είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, τόσο οι συντελεστές της σειράς όσο και οι ιθύνοντες του καναλιού σχεδιάζουν να ανανεώσουν και ν΄ ανοίξουν ακόμα περισσότερο την νεανική παρέα.ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr


loading...