Μίνα Αρναούτη: Κινηματογραφικό εξιτήριο – Πήγε στη…

arnaouti

12-07-2016 11:27

Κάτω από άκρα μυστικότητα έφτασε στον Πειραιά με ασθενοφόρο και με αναπηρικό καροτσάκι και επιβιβάστηκε στο πλοίο Αριάδνη!

Μετά την πολύμηνη παραμονή της στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» και τις απανωτές εγχειρήσεις, εξιτήριο πήρε το απόγευμα της Δευτέρας η Μίνα Αρναούτη. Η 30χρονη, που είχε μείνει για πολλούς μήνες στον νοσοκομείο μετά το τροχαίο με τον Παντελή Παντελίδη, έφυγε ήδη για τη Μυτιλήνη. Σύμφωνα με την εφημερίδα Freddo, η Μίνα πήρε εξιτήριο και η μεταφορά της στο λιμάνι έγινε υπό άκρα μυστικότητα, που θύμιζε κινηματογραφική ταινία. Η ίδια δεν ήθελε να μαθευτεί και προσπάθησε να το κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό.

Κάτω από άκρα μυστικότητα η Μίνα έφτασε στον Πειραιά με ασθενοφόρο και με αναπηρικό καροτσάκι και επιβιβάστηκε στο πλοίο “Αριάδνη”. Η Μίνα μεταφέρθηκε στην καμπίνα της, με τη βοήθεια των τραυματιοφορέων που τη συνόδευαν αλλά και του προσωπικού του πλοίου. Η ψυχολογία της είναι καλύτερη, αλλά έχει μακρύ δρόμο μπροστά της για να αποκατασταθεί η υγεία της και για τον λόγο αυτό μετέβη στην Μυτιλήνη προκειμένου να βρίσκεται στο πατρικό της σπίτι μαζί με τη μητέρα της, που δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό της όλο αυτό το διάστημα.

arnaouti asthenoforo ploio

Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/


loading...