Νοσοκομείο Παπαγεωργίου: Δεν κλείνει το Ιατρείο Σκλήρυνσης κατά Πλάκας

345300-dbb3922a72a64d9178b5d382c33fbdad_l.jpg

11-07-2016 9:36

Στη διαβεβαίωση ότι δεν έχει καμία πρόθεση ούτε και σκέψη να κλείσει το Ιατρείο Σκλήρυνσης κατά Πλάκας, προχώρησε η διοίκηση του Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» μέσω της γενικής διευθύντριας του νοσοκομείου, Μαρίας Γκιογκατζή, με αφορμή επιστολές διαμαρτυρίας από ασθενείς.

Σημειώνεται, ότι το Ιατρείο Σκλήρυνσης κατά Πλάκας λειτουργεί κάθε Τρίτη, 9:00-13:30, με υπεύθυνο τον διευθυντή Νευρολογίας, Ευάγγελο Κούτλα, και διαχειρίζεται τον μεγαλύτερο αριθμό ασθενών στην Βόρεια Ελλάδα.

«Η ανακατανομή που έγινε στον χώρο των εξωτερικών ιατρείων, καθώς και η παραπληροφόρηση, προκάλεσε ανησυχία στους ασθενείς, οι οποίοι τις τελευταίες ημέρες άρχισαν να στέλνουν επιστολές διαμαρτυρίας», εξήγησε η κ. Γιογκατζή μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, τονίζοντας ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας και ότι παρά τα προβλήματα και τις ελλείψεις, το νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» εξακολουθεί να παρέχει τις υπηρεσίες του στους πολίτες.

Εξάλλου, σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από τη διοίκηση του «Παπαγεωργίου» αναφέρεται: «Η λειτουργία του ειδικού Iατρείου Σκλήρυνσης κατά Πλάκας δεν σταμάτησε ποτέ και συνεχίζεται κανονικά στο νοσοκομείο. Ουδέποτε υπήρξε παρέμβαση και εντολή του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου και του διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας, σε σχέση με τη λειτουργία και την οργάνωση του συγκεκριμένου ιατρείου. Η ομάδα διαχείρισης έργου εξωτερικών ιατρείων, η οποία αποτελείται από τα θεσμικά όργανα, έχοντας ως μοναδικό στόχο την αποτελεσματική, ασφαλή και διαφανή λειτουργία του συγκεκριμένου τομέα και κατ’ εξουσιοδότηση της διοίκησης, προχώρησε σε μικρή αναδιάταξη των χώρων. Οι αντιδράσεις που προκλήθηκαν οφείλονται σε παραπληροφόρηση. Το νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει (τραγικές ελλείψεις σε προσωπικό και υποχρηματοδότηση), εξακολουθεί να παρέχει εξαιρετικές ιατρικές υπηρεσίες και νοσηλευτική φροντίδα στους κατοίκους της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας».ΠΗΓΗ : Onmed.gr


loading...