Απίστευτη πρόκληση: Η «αριστερή» κυβέρνηση φτιάχνει τζαμιά με χρήματα του ελληνικού κράτους!

711895-tzami-1.jpg

10-07-2016 6:54

Δεν έχουν τον Θεό τους οι δήθεν αριστεροί κυβερνώντες μας, οι οποίοι στο πλαίσιο του ανθρωπισμού και της ανωτερότητας αποφάσισαν να χτίσουν λατρευτικούς χώρους και νεκροταφείο για μουσουλμάνους, με δημόσια δαπάνη και μάλιστα τη στιγμή που αφενός ο λαός βρίσκεται υπό καθεστώς απόλυτης ένδειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ προχωρά στη δημιουργία και λειτουργία μουσουλμανικού τεμένους στον Βοτανικό, ενώ την ίδια ώρα, σε έκταση 20 στρεμμάτων στο Σχιστό, που παραχωρήθηκε από την Εκκλησία της Ελλάδος, θα δημιουργηθεί νεκροταφείο ειδικά για μουσουλμάνους.

Μάλιστα, τη μελέτη για το τζαμί στον Βοτανικό έχει αναλάβει γνωστό αρχιτεκτονικό γραφείο των Αθηνών και, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, θα είναι μοντέρνου ύφους, ανάλογο με αυτά που υπάρχουν σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.

Παράλληλα, ασφαλείς πληροφορίες θέλουν την κυβέρνηση και τον αρμόδιο υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκο Φίλη να έχουν συμφωνήσει στη νομιμοποίηση τριών συνολικά παράνομων τζαμιών, δύο στην Αθήνα κι ενός στη Θήβα.

Βεβαίως, ο κ. Φίλης δεν έχει πει το παραμικρό για τις απίστευτες προκλήσεις των Τούρκων στην Αγια-Σοφιά, στην Κωνσταντινούπολη, όπου για πρώτη φορά ένα από τα πλέον ιστορικά σύμβολα της Ορθοδοξίας χρησιμοποιήθηκε από τους φανατικούς ισλαμιστές ως τζαμί και μάλιστα με τις «ευλογίες» του Ταγίπ Ερντογάν.

Δυστυχώς, αποδεικνύεται για πολλοστή φορά ότι ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνησή του συνεχίζουν να λειτουργούν υποτακτικά απέναντι στην Τουρκία, που παίζει τα δικά της παιχνίδια εσωτερικής κατανάλωσης σε μια προσπάθεια να διεγείρει το ισλαμικό συναίσθημα εντός των συνόρων της.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr

loading...