Προκαταρκτική εξέταση στο νοσ. Κιλκίς για το περιστατικό με την εμφάνιση φιδιού

345104-28150ba81eb2b381e3393fc4f71fb786_l.jpg

04-07-2016 16:46

Προκαταρκτική εξέταση διενεργείται κατ´εντολή της Διοικήτριας του Νοσοκομείου Κιλκίς, για τη διερεύνηση περιστατικού που αφορά στην εμφάνιση φιδιού στον χώρο των πλυντηρίων του νοσηλευτηρίου, σύμφωνα με δημοσιεύματα σε έντυπα ηλεκτρονικά και τηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης. 

Η νέα Διοίκηση, η οποία έχει αναλάβει καθήκοντα εδώ και μόλις δύο μήνες, σύμφωνα με ανακοίνωση της διοικήτριας του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς κυρία Μαρίας Βλάχου, με υψηλό αίσθημα ευθύνης προκειμένου να βελτιώσει τις συνθήκες λειτουργίας του νοσοκομείου προς όφελος των πολιτών αλλά και των εργαζομένων έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την ανακαίνιση – αναδιαρρύθμιση του χώρου των πλυντηρίων, καθώς και της προμήθειας του κατάλληλου εξοπλισμού.

Επίσης, έχει ολοκληρώσει τις διαγωνιστικές διαδικασίες για την ανάθεση υπηρεσιών απεντόμωσης και μυοκτονίας στους χώρους του Νοσοκομείου και αναμένεται άμεσα η υπογραφή της σχετικής σύμβασης με τον ανάδοχο. Τέλος, θεωρούμε υποχρέωσή μας να επιβεβαιώσουμε τους πολίτες του Κιλκίς ότι ουδεμία ανησυχία πρέπει να έχουν για τις υπηρεσίες που προσφέρει το νοσοκομείο μας .

 ΠΗΓΗ : Onmed.gr