Νέα «πυρά» Σφυράκη σε Λιάγκα: «Κάνει κατινιές. Όλη η κοινωνία είναι εναντίον του»

439588-capture.jpg

08-07-2016 11:36

Νέα βέλη πέταξε ο Νεκτάριος Σφυράκης στον Γιώργο Λιάγκα στην εκπομπή «Με το Καλημέρα» στο Έψιλον!

Ο τραγουδιστής είπε μεταξύ άλλων: «Ο Λιάγκας δεν είναι και το πιο αγαπητό παιδί στην ελληνική κοινωνία, κρίνοντας από τα σχόλια που γράφτηκαν κάτω από την ανάρτηση που έκανα. Ο άνθρωπος πρέπει να πάει να το ξεματιάσουν και να αναρωτηθεί για ποιο λόγο στρέφεται όλη η κοινωνία εναντίον του. Το γεγονός ότι κάνει νούμερα δεν αλλάζει χαρακτήρες, ούτε προφίλ».

Και δεν δίστασε να πει: «Δεν με ενδιαφέρει εμένα τι πουλάει στην τηλεόραση. Με ειρωνεύτηκαν ακόμη και για την εξωσωματική, το διασκέδασε ο Γιώργος Λιάγκας, χαμογέλασε με ειρωνεία και το προσπέρασε. Κάποια πράγματα στερούνται ανιδιοτέλειας! Δηλαδή, όταν κόβεις το θέμα της εξωσωματικής, επειδή ο κουμπάρος είναι ένας γυναικολόγος που δεν έχει το μέγεθος του δικού μου γυναικολόγου, αυτό είναι κατινιά!».

Και κατέληξε: «δεν έχω κακά αισθήματα απέναντί του. Είναι ένα παιδί που κάνει την προσπάθειά του στα πράγματα της τηλεόρασης. Αυτοί που τον παίρνουν στα σοβαρά, επενδύουν πάνω του και καλά κάνουν γιατί, όταν έχεις Θεό σου το χρήμα και ο άλλος το υπηρετεί με τον τρόπο που το υπηρετεί, βγάζοντας χοντράδες και ειρωνείες, τραβάς μια πορεία και μία κατεύθυνση και μία τάση για το τι θέλει ο κόσμος».ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr

loading...