Τι είδε ο Τσίπρας μέσα από τα γυαλιά εικονικής πραγματικότητας; (vid)

710848-tsipras2.jpg

06-07-2016 9:02

Με το χαμόγελο στα χείλη και αφού μας έχε χορτάσει εδώ και έναμιση χρόνο με μπόλικη εικονική πραγματικότητα, ο πρωθυπουργός αποφάσισε σήμερα, Τετάρτη (06/07/2016) να δοκιμάσει και ο ίδιος τα γυαλιά virtual reality στην έδρα του «κολοσσού» της Alibaba, στη Σαγκάη.

Η εικόνα είναι απολαυστική. Με το που φοράει τα γυαλιά εικονικής πραγματικότητας, ο Αλέξης χάνεται σε έναν μαγικό κόσμο…

Κοιτάζει λίγο δεξιά, βλέπει τον Τσε Γκεβάρα, κοιτάζει λίγο αριστερά και βλέπει τον… κομήτη της ανάπτυξης να χτυπάει την Ελλάδα. Χαμογελάει, εκπλήσσεται, του αρέσει ρε παιδί μου! Κάνει ένα βήμα εμπρός και νιώθει τον Γιούνκερ να του τσιμπάει απαλά το αριστερό μάγουλο. Μειδιά ελαφρώς και κάνει ένα βήμα πίσω.

Βλέπει τον απουσιολόγο του από τα σχολικά του χρόνια στην Γκράβα και νομίζει πως μοιάζει πολύ του Ντάισελμπλουμ. Ξινίζει στιγμιαία, αλλά του περνά. Δεν θα του χαλάσει την εικονική πραγματικότητα ο Γερούν!

Νιώθει όμορφα, οπότε σηκώνοντας τα χέρια του προς τον ουρανό, ωσάν να κάνει επίκληση, βλέπει τον Ύψιστο και αισθάνεται δέος. «Θέε μου, πόσο κοντά σου έφτασα ο τιτανοτεραστιοτρισμέγιστος!», σκέφτεται προς στιγμήν.

«Ωραίο πράγμα η εικονική πραγματικότητα», σκέφτεται ο Αλέξης και χασκογελά, πάντοτε φορώντας τα γυαλιά. Πόσο δε μάλλον, όταν συνοδεύεται και από το αντίστοιχο κινητό που ψήνει ακόμη και ελληνικό στη χόβολη!

Πάρτε το χαμπάρι: Πέρασε σε άλλη διάσταση ο πρωθυπουργός μας!

 ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr

loading...