Βάσεις 2016: Στον «πυρετό» των μηχανογραφικών – Ανατροπές στις Βάσεις πριν την ώρα της «κρίσεως»

710130-2143157.jpg

04-07-2016 6:15

Διανύουμε μήνες αγωνίας… καθώς περισσότεροι από 100.000 τελειόφοιτοι ανυπομονούν να μάθουν τις Βάσεις εισαγωγής για το 2016, ώστε να αρχίσουν να οργανώνουν τη φοιτητική ζωή τους – Έως την Τρίτη οι βαθμολογίες των ειδικών μαθημάτων – Έως την Παρασκευή «κλείνουν» τα Μηχανογραφικά

Η αγωνία στα ύψη… και οι μελλοντικοί φοιτητές βρίσκονται στον «πυρετό» της συμπλήρωσης των μηχανογραφικών, προκειμένου να διεκδικήσουν μία θέση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Η οριστικοποίηση των Μηχανογραφικών Δελτίων πρέπει να έχει γίνει έως και την Παρασκευή 8 Ιουλίου. Σε αντίθετη περίπτωση οι υποψήφιοι, παρά την όποια βαθμολογία έχουν συγκεντρώσει χάνουν την ευκαιρία να δηλώσουν φοιτητές από την ερχόμενη ακαδημαϊκή χρονιά.

Ωστόσο, ακόμα μεγαλύτερο άγχος υπάρχει στο πώς θα κυμανθούν οι βάσεις 2016, καθώς το νέο σύστημα εισαγωγής αλλάζει ριζικά τα δεδομένα. Αν και ακόμα έχουμε ενάμισι μήνα μπροστά μας, ωστόσο οι εκτιμήσεις των εκπαιδευτικών αναφέρουν ότι οι βάσεις θα είναι δύο ταχυτήτων, και ορισμένες, άλλοτε περιζήτητες σχολές θα σημειώσουν εντυπωσιακή πτώση! Από την άλλη μεριά, μεγάλη ζήτηση, άρα και άνοδο θα παρουσιάσουν σχολές, που παλαιότερα δεν ήταν μέσα στις πρώτες προτιμήσεις των υποψηφίων.

Εντυπωσιακή άνοδο αναμένεται να έχουν οι…

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΣΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΕΔΩ

loading...