Η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία πιστοποιήθηκε και αισιοδοξεί για το μέλλον

344860-95f6c975c0690a46cd98f4a16fa6c648_l.jpg

27-06-2016 18:40

Μία νέα ώθηση για το παρόν αλλά κυρίως το μέλλον της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, αποτελεί η πιστοποίηση κατά ISO 9001 από την TUV Austria στην Επιστημονική Εταιρεία. 

“Δεν είναι ένα απλό βήμα εκσυγχρονισμού, είναι μία νέα αντίληψη για το πως πρέπει να λειτουργούν οι οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών. Δεν είμαστε τέλειοι, ούτε άμοιροι λαθών (58 χρόνια εν λειτουργία). Είμαστε όμως αποφασισμένοι σ’ αυτή τη δύσκολη εποχή να δώσουμε ένα νέο στίγμα, μία νέα αντίληψη στον εθελοντισμό. Ελπίζω να τα καταφέρουμε”.

Αυτά αναφέρει σε μήνυμά του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, Ευάγγελος Φιλόπουλος.

Όπως εξηγεί ο καταξιωμένος χειρουργός μαστού από το ΓΟΝ ‘Άγιος Σάββας” που βρίσκεται τα τελευταία χρόνια και στην Επιστημονική Εταιρεία, με προδιαγραφές υψηλής λειτουργικής απόδοσης και ποιότητας, με σύγχρονες επικοινωνιακές πλατφόρμες και με διαφάνεια σε όλα τα επίπεδα εκσυγχρονίζουμε τον τρόπο δράσης μας και ελπίζουμε να δώσουμε το καλό παράδειγμα.ΠΗΓΗ : Onmed.gr


loading...