Η έρευνα στην καρδιά της ανάπτυξης της Ελλάδας – Φόρουμ Βιομηχανίας με την συμμετοχή της Θ. Τζάκρη

344857-e2f920529bcc588b4dc9e9ad7818832b_l.jpg

27-06-2016 15:44

Η Υφυπουργός Βιομηχανίας, κυρία Θεοδώρα Τζάκρη, βρέθηκε στην Πάτρα, στο Forum Βιομηχανίας που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Αστήρ στην Πάτρα στις 23 Ιουνίου. 

Τόσο  ο Πρόεδρος του ΣΕΒ Καθηγητής Χημείας, κ. Κλεομένης Μπάρλος, όσο και ο καθηγητής Χημείας στο πανεπιστήμιο Πατρών κ. Γιάννης Ματσούκας σε παρέμβασή τους, αναφέρθηκαν στο ρόλο της Έρευνας σαν προϋπόθεση για να υπάρξουν ανταγωνιστικά βιομηχανικά προϊόντα απαραίτητα για την Ανάπτυξη της Χώρας.

Ο κ. Ματσούκας ειδικότερα ανέφερε σαν ένα σπουδαίο τίτλο της ακαδημαϊκής διαδρομής του – πέραν των τίτλων του ως Καθηγητή Χημείας στο Πανεπιστήμιο Πατρών και Καθηγητής σε δύο μεγάλα Πανεπιστήμια του εξωτερικού, Πανεπιστήμιο του Calgary στον Καναδά και Πανεπιστήμιο Victoria στην Αυστραλία – τη σύσταση τεχνοβλαστού που στεγάζεται στο Επιστημονικό Πάρκο Πατρών με ένα πολύ πρωτοποριακό έργο στην ανάπτυξη καινοτόμων φαρμακευτικών συνθέσεων, ιδιαίτερης σημασίας και προοπτικής στην Υγεία και Οικονομία.

Η Υφυπουργός συνεχάρη ένθερμα και τον κ. Μπάρλο και τον κ. Ματσούκα για το σπουδαίο Έργο τους και τη συμβολή τους στην Καινοτομία.ΠΗΓΗ : Onmed.gr

loading...