Τσαλταμπάσης: «Ο ήρωάς μου στο “Dady cool” θα περάσει χειρότερα στον δεύτερο κύκλο»

438705-tsaltabasis_1.jpg

02-07-2016 7:10

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης μίλησε για τη σειρά «Dady cool» και τον ήρωα που υποδύεται.

Υποδύεστε στη σειρά «Dady cool» τον Μάξιμο, που επίσης οι γυναίκες τον ταλαιπωρούν…

Ο ήρωας στην κωμωδία πρέπει να ταλαιπωρείται για να γελάσει ο κόσμος. Τα όρια κωμωδίας και δράματος είναι πολύ λεπτά… Κάνω έναν πατέρα που έχει έναν γιο στην εφηβεία και ένα μωρό. Για πολλούς και διάφορους λόγους οι γυναίκες με τις οποίες έκανε τα παιδιά τον ταλαιπωρούν.

 Ακόμα και η ίδια η μητέρα του τον ταλαιπώρησε…

Ναι, πραγματικά. Η Τίνα Καμπίτση δεν ξέρω αν έχει μελετήσει και ψυχολογία, δημιουργεί πολύ σωστά δομημένους χαρακτήρες, γιατί συνειδητοποιώ ότι η συμπεριφορά του Μάξιμου έχει να κάνει πολύ και με το παιδικά χρόνια του.

Πώς θα βρούμε τον Μάξιμο στον 2ο κύκλο;

Στον 2ο κύκλο τα πράγματα θα είναι ακόμα χειρότερα γι’ αυτόν. Τουλάχιστον στο ξεκίνημα του 2ου κύκλου βρίσκεται σε κακή ψυχολογία, σε απόγνωση, θα του συμβούν πολλά. Το φινάλε του 1 ου κύκλου αφήνει πάρα πολλά ερωτήματα, τα οποία σιγά σιγά βρίσκουν απάντηση στον 2ο κύκλο, και προστίθενται και άλλα προβλήματα. Δηλαδή εκεί που λέγαμε -και εγώ έλεγα ακόμα- «ο Μάξιμος πόσο χειρότερα μπορεί να περάσει;»… Ε, θα περάσει πολύ χειρότερα!

Πιστέψατε σ’ αυτή τη σειρά πολύ από την πρώτη στιγμή και ο κόσμος την αγάπησε. Πώς νιώθετε γι’ αυτό;

Νιώθω περήφανος. Νιώθω ότι τα «θέλω» μου συνέπεσαν μετά «θέλω» του κόσμου. Επειδή είμαι ένας ηθοποιός που θέλω τις δουλειές του να τις βλέπει ο κόσμος, χαίρομαι που μία σειρά με αυτού του τύπου την αισθητική βρήκε αυτή την ανταπόκριση. Γιατί γίνεται με μεγάλη δυσκολία. Στις μέρες μας σπανίζουν περιπτώσεις σειρών που γίνονται με προδιαγραφές ταινίας και το «Dady cool»  γίνεται με προδιαγραφές ταινίας. Νιώθω καλυμμένος από το αισθητικό κομμάτι, γιατί για μένα η αισθητική είναι πολύ σημαντική και θέλω οτιδήποτε κάνω, σε όποιο μέσο και αν είναι, να έχει κάτι να πει και κάτω από το προφανές. Αισθάνομαι ότι αυτή η σειρά έχει γλυκόπικρα μηνύματα.

Πηγή: mytvΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr