Αλβανία: Ληστεία αλά… Χόλιγουντ στο αεροδρόμιο των Τιράνων!

709450-s.jpg

30-06-2016 21:35

Ακόμα δεν έχουν δοθεί στοιχεία σχετικά με το ποσό της ληστείας, αλλά σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης πρόκειται για πολλά εκατομμύρια ευρώ!

Θεαματική ληστεία που παραπέμπει σε ταινία του Χόλιγουντ, έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης (30/06) στο αεροδρόμιο «Μητέρα Τερέζα» στα Τίρανα.

Τρεις μασκοφόροι, έσπασαν μία από τις εισόδους που οδηγεί στους διαδρόμους του αεροδρομίου και με την απειλή όπλων άρπαξαν όλα τα χρήματα που εκείνη την ώρα μεταφέρονταν από τεθωρακισμένα οχήματα σε αεροπλάνο. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι τα χρήματα, που μεταφέρονταν στο εξωτερικό νόμιμα, ανήκουν σε χρηματοπιστωτικό ίδρυμα.

Οι ληστές ακινητοποίησαν τους φρουρούς ιδιωτικής εταιρείας ασφαλείας και άρπαξαν τους σάκους τους οποίους τα φόρτωσαν σε ΙΧ μάρκας Mercedes και εξαφανίστηκαν.

Έπειτα από λίγη ώρα, η αστυνομία εντόπισε φλεγόμενο το αυτοκίνητο μερικά χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο.

Μέσα σε κάτι παραπάνω από ένα χρόνο έχουν σημειωθεί τρεις μεγάλες ληστείες χρηματαποστολών, από τις οποίες οι δράστες με πανομοιότυπο τρόπο άρπαξαν περισσότερα από 18 εκατομμύρια ευρώ, χωρίς να έχει συλληφθεί κάποιος μέχρι τώρα.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr