Πάτρα: Θρίλερ με φωτιά σε πολυκατοικία – Εγκλωβίστηκαν στις φλόγες επτά άτομα

709214-pirosvestikos.jpg

30-06-2016 9:13

Πανικός επικράτησε τις πρώτες πρωινές ώρες σε γειτονιά της Πάτρας, όταν ξέσπασε φωτιά σε υπόγειο πολυκατοικίας.

Ήταν γύρω στη μια τα ξημερώματα της Πέμπτης (30/06) όταν ένοικοι της πολυκατοικίας που βρίσκεται στην οδό Έλληνος Στρατιώτου στην Πάτρα, αντιλήφθηκαν ότι βγαίνουν καπνοί από το υπόγειο.

Ειδοποίησαν άμεσα την Πυροσβεστική Υπηρεσία και σύντομα έφτασαν στο σημείο τέσσερα οχήματα με 10 Πυροσβέστες, οι οποίοι άρχισαν αμέσως την κατάσβεση της φωτιάς.

Καθώς όμως, στο κλιμακοστάσιο υπήρχαν καπνοί, ξεκίνησε επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό ενοίκων, προκειμένου να μην αντιμετωπίσουν αναπνευστικά προβλήματα. Έτσι, με την βοήθεια κλιμακοφόρου οχήματος οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν με ασφάλεια, από διάφορους ορόφους, επτά ενοίκους της πολυκατοικίας.

Κατόπιν, οι πυροσβέστες έκαναν ελέγχους σε όλους τους ορόφους, προκειμένου να διαπιστώσουν ότι δεν υπήρχε κάποιος εγκλωβισμένος, ενώ έπειτα από λίγο κατάφεραν να σβήσουν την φωτιά, πριν επεκταθεί σε άλλα σημεία τη πολυκατοικίας. 

Σχετικά με τα αίτια της φωτιάς σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του ανακριτικού τμήματος, ενώ σημειώνεται ότι στην ίδια πολυκατοικία είχε εκδηλωθεί πάλι φωτιά πριν από περίπου 10 ημέρες, όπου και τότε χρειάστηκε να γίνει επιχείρηση απεγκλωβισμού.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr

loading...