Προβληματισμός για Τσαπανίδου – Τι σκέφτεται το κανάλι

438340-popi-tsapanidou-2.jpg

30-06-2016 7:01

Τα σενάρια που ακούγονται φέρνουν απανωτές ίντριγκες και αγωνία στους παρουσιαστές, αφού το κανάλι φέρεται ότι είναι σε αναζήτηση νέων προσώπων για το πρωινό πρόγραμμα.

Μπορεί η Πόπη Τσαπανίδου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τεριάννας Παππά, να ήταν από τα «δυνατά» χαρτιά του σταθμού, όμως αυτή η χρονιά δεν της πήγε καθόλου καλά. Κάπου χάθηκε η υψηλή τηλεθέαση και -σύμφωνα με όσα μαθαίνουμε- η σχέση των δύο πλευρών δεν είναι στα καλύτερά της, ενώ πολλοί κάνουν λόγο και για αντικατάσταση της δημοσιογράφου από νέο πρόσωπο.

Και αυτό δεν είναι το μόνο θέμα που έχει «ανοίξει» στο Star, καθώς και η περίπτωση του «ΦΜ live» φαίνεται να προβληματίζει τους υπευθύνους, οι οποίοι σκέφτηκαν ακόμη και να δώσουν την πρωινή ζώνη στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Μαρία Μπακοδήμου, αφού έχουν περάσει από αυτή και τη γνωρίζουν. Ωστόσο οι φήμες θέλουν το… ντουέτο να μετακομίζει στον Alpha, καλύπτοντας το κενό που αφήνει στο πρόγραμμα το «Λόγω TiVis», με μια εκπομπή τύπου «Δέστε τους», παίρνοντας πάσα από την Ελένη Μενεγάκη, κάτι που όμως μάλλον θα μείνει στα χαρτιά. Κι αυτό γιατί μάλλον μετά την «Ελένη» οι τηλεθεατές θα απολαμβάνουν την κυπριακή σειρά «Έλα στη θέση» μου.

Το όνομα που «παίζει», βέβαια, για το πρωινό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Star είναι εκείνο του Μάρκου Σεφερλή, ο οποίος διατηρεί άψογες σχέσεις με το κανάλι και πλέον έχει αρκετή εμπειρία ώστε να στηρίξει μια τέτοια εκπομπή. Όπως φαίνεται, η σεζόν παρουσιάζει ενδιαφέρον προτού καλά καλά ξεκινήσει.ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr

loading...