Σκληρή κόντρα ΠΑΣΟΚ – Θεοδωράκη με «φόντο» τον εκλογικό νόμο

708457-fofh-theodorakhs.jpg

27-06-2016 17:01

Άγρια κόντρα μεταξύ ΠΑΣΟΚ και του επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρου Θεοδωράκη, ξέσπασε με αφορμή τον εκλογικό νόμο. 

Το ΠΑΣΟΚ αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του για τον Σταύρο Θεοδωράκη, «να κρατήσει τις υποδείξεις σχετικά με τον εκλογικό νόμο για το κόμμα και τους βουλευτές του».

Αφορμή για την κόντρα στάθηκε η ομιλία του επικεφαλής του Ποταμιού στην κοινοβουλευτική του ομάδα αναφορικά με τον εκλογικό νόμο.

Σε ό,τι αφορά την πρότασή του για την κεντροαριστερά, το ΠΑΣΟΚ σχολιάζει ότι «κρατάμε για σήμερα ότι αποδέχεται την πρότασή μας για εκλογή του επικεφαλής της νέας Παράταξης από τον λαό».

«Ο ενιαίος φορέας είναι ο τελικός στόχος όλων μας. Τα μεταβατικά βήματα –όπως από την αρχή της πρωτοβουλίας μας έχουμε προσδιορίσει – δεν πρέπει να είναι μετέωρα, απαιτούν συνεννόηση, καθαρές και όχι θολές απόψεις, και θα συζητηθούν και συνδιαμορφωθούν μεταξύ όλων των συμμετεχόντων» υπογραμμίζει.

Υψηλούς τόνους διατηρεί το ΠΑΣΟΚ στην ανακοίνωσή του σχολιάζοντας και τις αναφορές στις αστικές συγκοινωνίες και καλούν τον κ. Θεοδωράκη «πριν γίνει συνήγορος θέσεων της δεξιάς, να διαβάσει τις προτάσεις της Δημοκρατικής Συμπαράταξης».

«Εκτός εάν θέλει να μας πει ότι οι αστικές συγκοινωνίες που σε όλες σχεδόν τις πρωτεύουσες της Ευρώπης είναι δημόσιες ή δημοτικές, στην Αθήνα πρέπει να δοθούν σε κερδοσκοπικά συμφέροντα. Αλλιώς ας αφήσει τις διαστρεβλώσεις για τα παπαγαλάκια της Ν.Δ. Το «νέο», που επικαλείται δεν έρχεται με τον λαϊκισμό» αναφέρουν.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr