Ασφάλεια τροφίμων το καλοκαίρι: Τι πρέπει να προσέξουμε;

344852-fad564a8e5c81ca859b9e241ce526b37_l.jpg

27-06-2016 14:58

Ο κίνδυνος των τροφικών δηλητηριάσεων αυξάνεται το καλοκαίρι, καθώς η ανάπτυξη των επικίνδυνων βακτηρίων ευνοείται από τη ζέστη και την υγρασία.

Από τη Διαιτολόγο-Διατροφολόγο του Mothersblog, Ευσταθία Παπαδά

Οι τροφογενείς λοιμώξεις μπορεί να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνες για τις ευπαθείς ομάδες όπως τα παιδιά και οι ηλικιωμένοι, γι’αυτό και θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την αποθήκευση, το μαγείρεμα και τη μεταφορά των τροφίμων.

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr



ΠΗΓΗ : Onmed.gr


loading...