«Βόμβα» Νικολόπουλου: Η Γεωργαντά έπεσε θύμα εκφοβισμού… αν όχι ανθρωποκτονίας

706988-nikosnikolopoulos.jpg

21-06-2016 22:10

Ο βουλευτής τονίζει πως κάποιοι προκλητικοί και ασύδοτοι προσπαθούν να φιμώσουν την φωνή της αλήθειας.

Η «Ζωή ζει» γιατί είναι ταγμένη να θρέψει την ελπίδα ότι θα έρθει η ώρα που θα πληρώσουν τα πιράνχας του ντόπιου και ξένου οικονομικού κατεστημένου για τα οικονομικά τους εγκλήματα σε βάρος ενός ολόκληρου λαού, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο επικεφαλής του Χριστιανοδημοκρατικού Κινήματος.

«Έντρομοι και κάθιδροι οι μηχανορράφοι της σύγχρονης ελληνικής τραγωδίας, αλλά και προκλητικοί και ασύδοτοι, προσπάθησαν μάταια να φιμώσουν την φωνή της αλήθειας.

Όμως η Ζωή Γεωργαντά ζει γιατί είναι ταγμένη από την συνείδησή της να υπογραμμίζει τον καθημερινό εφιάλτη τους και να θρέφει την ελπίδα ότι θα έρθει η ώρα που θα πληρώσουν για τα οικονομικά τους εγκλήματα σε βάρος ενός ολόκληρου λαού.

Λίγες μόνο ώρες μετά από μια ακόμη γενναία και αποκαλυπτική εμφάνισή της στην εκπομπή μου «ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΚΟΥΕΙ;» του Kontra tv, η Ζωή Γεωργαντά, καθοδόν προς την Θεσσαλονίκη, έπεσε θύμα εκφοβισμού, αν όχι και απόπειρας ανθρωποκτονίας!

Όμως οι δειλοί και οι μοιραίοι απέτυχαν.

Να ξέρουν λοιπόν τα πιράνχας του ντόπιου και ξένου οικονομικού κατεστημένου ότι οι συνειδήσεις, βγαλμένες από των Ελλήνων τα αδούλωτα όσια και ιερά, δεν καθυποτάσσονται.

Πολλές Ζωές και εκατομμύρια συνέλληνες είναι ταγμένοι στον αγώνα για την ανάκτηση της εθνικής μας κυριαρχίας και ανεξαρτησίας.

Ζυγώνει η ώρα που θα το συνειδητοποιήσουν πλήρως.

Η ώρα που θα βγουν από τα λαγούμια τους και θα απολογηθούν για τις άνομες, επαίσχυντες, εθνοκτόνες πράξεις τους.

Οι καιροί ου μενετοί….»

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ Η κ. ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΛΙΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ

Νέες “βόμβες” Γεωργαντά για το φούσκωμα του ελλείμματος…

Ο Γεωργίου ήταν υπάλληλος του ΔΝΤ ενώ ήταν πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ

 ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr


loading...