Αντιδράσεις από το Μαξίμου για τη στάση της ΝΔ σχετικά με τη συνάντηση Τσίπρα – Μητσοτάκη

706355-mitsotakis_tsipras.jpg

19-06-2016 16:29

Ακόμα δεν συναντήθηκαν και άρχισαν τα όργανα!

Εμφανής είναι η ενόχληση κύκλων του Μεγάρου Μαξίμου που καταλογίζουν διαρροές και «παραπολιτικά» στη Νέα Δημοκρατία, σχετικά με την επικείμενη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα και του Κυριάκου Μητσοτάκη την Πέμπτη 23 Ιουνίου για τον εκλογικό νόμο.

Σχολιάζοντας τη φράση κύκλων της ΝΔ ότι «ο κ. Τσίπρας θα χάσει με τον ίδιο εκλογικό νόμο που κέρδισε δύο φορές», πηγές του Μαξίμου κάνουν λόγο για «ηρωικές εκφράσεις από γουέστερν σπαγγέτι» και υπογραμμίζουν: «Επειδή, όπως φαίνεται, θα περάσουν πολλές αναμετρήσεις μέχρι ο κ. Μητσοτάκης να κερδίσει εκλογές, μήπως, στο μεταξύ, να σκεφτούμε με κριτήριο, τι είναι ωφέλιμο για τον τόπο και ποιες αλλαγές είναι ώριμες για το πολιτικό σύστημα;».

Συγκεκριμένα, σχετικά με τις συναντήσεις του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς, πηγές της κυβέρνησης αναφέρουν:

1. Ο Πρωθυπουργός θα κάνει αυτήν την εβδομάδα επαφές με τους πολιτικούς αρχηγούς, με αντικείμενο τον εκλογικό νόμο και την συνταγματική αναθεώρηση.

2. ΟΙ επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν αύριο, όπως συμφωνήθηκε στις σχετικές επαφές – ασχέτως αν κάποιοι, φορτωμένοι με άγχος, ξεκίνησαν τα παραπολιτικά από σήμερα. Κατανοούμε την πίεση, το αδιέξοδο και τους φόβους «κύκλων» της ΝΔ.

Οι «κύκλοι» της αξιωματικής αντιπολίτευσης διοχετεύουν, ανωνύμως, στα ΜΜΕ διάφορες ηρωικές εκφράσεις από γουέστερν σπαγγέτι («Ο κ. Τσίπρας θα χάσει με τον ίδιο εκλογικό νόμο που κέρδισε δυο φορές»..). Τους απαντούμε: επειδή, όπως φαίνεται, θα περάσουν πολλές αναμετρήσεις μέχρι ο κ. Μητσοτάκης να κερδίσει εκλογές, μήπως, στο μεταξύ, να σκεφτούμε με κριτήριο, τι είναι ωφέλιμο για τον τόπο και ποιες αλλαγές είναι ώριμες για το πολιτικό σύστημα;ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr

loading...