ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης βρίσκεται σε πανικό και απογοήτευση

704928-koumoundourou.jpg

14-06-2016 14:23

Κριτική σε υψηλούς τόνους ασκεί σήμερα, Τρίτη (14/06/2016) ο ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, καταλογίζοντας «πανικό και απογοήτευση» και «πολιτική γύμνια» που «δεν κρύβεται», «όσο και να κατασκευάζει σκηνικό πόλωσης εκεί που δεν υπάρχει».

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή του «για τις επιθέσεις της ΝΔ», το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει ότι «ο πανικός και η απογοήτευση δεν είναι και οι καλύτεροι σύμβουλοι». Επίσης, αναφέρει ότι «ο κ. Μητσοτάκης παίζει τα ρέστα του απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ», για να σημειώσει, ειδικότερα, ότι «από το “φύγετε” και το αίτημα για εκλογές, που έδωσε τη θέση του στις γραφικότητες του “παραιτηθείτε” και στον δήθεν “αυταρχισμό” της κυβέρνησης, βλέπουμε τη ΝΔ να βουλιάζει στον βούρκο της αναξιοπιστίας».

Ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει πως «όσο και να επενδύει στην καταστροφή και να κατασκευάζει σκηνικό πόλωσης εκεί που δεν υπάρχει, η πολιτική γύμνια της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν κρύβεται» και προσθέτει: «Δέσμιος των νεοφιλελεύθερων εμμονών και των ισχυρών συμφερόντων που εξυπηρετεί, ο κ. Μητσοτάκης προσπαθεί να μετατρέψει τα δικά του πολιτικά αδιέξοδα, σε πρόβλημα για τη χώρα».

«Δυστυχώς για τη ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη, η πολιτική αντιπαράθεση δεν εξαντλείται στα συνθήματα, ούτε στα δημοσιεύματα της διαπλοκής και τις προσωπικές επιθέσεις», υπογραμμίζει. Αντίθετα, τονίζει ότι «η κοινωνία ζητά προτάσεις και λύσεις, αγώνες εντός και εκτός της χώρας, για την οικοδόμηση ενός διαφορετικού οικονομικού και πολιτικού μοντέλου. Απαιτεί τη σύγκρουση με το παλιό και τους εκπροσώπους ενός διεφθαρμένου πολιτικοοικονομικού συστήματος, που ισοπέδωσε τη χώρα με σκληρές πολιτικές λιτότητας και βολέματος ημετέρων».ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr

loading...