Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις: Οι φρικτές στιγμές του 14χρονου πριν τον μαχαιρώσει ο φίλος του

704779-tasos.jpg

14-06-2016 7:21

Με παγωμένη την ανάσα το πανελλήνιο παρακολουθεί τις εξελίξεις της υπόθεσης της δολοφονίας του 14χρονου Τάσου, από τον συνομήλικο συμμαθητή του. Όσο περνούν οι μέρες νέα στοιχεία έρχονται να συνθέσουν το παζλ της υπόθεσης.

Έχουν περάσει περίπου 48 ώρες από τη στιγμή που εντοπίστηκε το άψυχο κορμί του 14χρονου αγοριού μέσα σε μια λίμνη αίματος. Οι διωκτικές αρχές κατάφεραν να εξιχνιάσουν γρήγορα την υπόθεση και να οδηγήσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης το δράστη, τον συνομίλικο φίλο του. Ολόκληρη η περιοχή της Γέφυρας στη Θεσσαλονίκη βυθίστηκε στο πένθος, ενώ οι περισσότεροι από τους κατοίκους της ακόμα αδυνατούν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε.

Το κουβάρι του ανατριχιαστικού εγκλήματος στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης σιγά – σιγά ξετυλίγεται και νέα συγκλονιστικά στοιχεία από την κατάθεση του 14χρονου δράστη έρχονται στο «φως».

Ανθρωποκτονία από πρόθεση η κατηγορία σε βάρος του 14χρονου

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, άσκησε η εισαγγελέας πλημμελειοδικών Χριστίνα Καπαμά, σε βάρος του 14χρονου καθ’ ομολογίαν δράστη του εγκλήματος που αποκαλύφθηκε στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης, με θύμα τον συνομήλικο φίλο και συμμαθητή του. Το μεσημέρι της Δευτέρας (13/06/2016) ο ανήλικος οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης, όπου μετά την απαγγελία της σε βάρος του κατηγορίας, παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην 5η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, από την οποία πήρε προθεσμία προκειμένου να λογοδοτήσει σήμερα το πρωί ενώπιον της.

d

Σοκ: Τον σκότωσε για ένα…

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΔΩ…


loading...