Κατάρ: Κατήγγειλε τον βιασμό της και θα απελαθεί για… μοιχεία!

704632-ka.jpeg

13-06-2016 15:40

Η Ολλανδή καταγγέλλει πως ναρκώθηκε σ’ ένα νυχτερινό κέντρο σε κεντρικό ξενοδοχείο της Ντόχα και συνειδητοποίησε ότι τη βίαζαν όταν ξύπνησε σ’ ένα άγνωστο διαμέρισμα

Μια 22χρονη Ολλανδή που την συνέλαβαν τον Μάρτιο αφού κατήγγειλε στην αστυνομία ότι ένας άνδρας τη νάρκωσε και τη βίασε, καταδικάστηκε τη Δευτέρα (13/06) από δικαστήριο του Κατάρ ότι έκανε σεξ εκτός γάμου και τιμωρήθηκε με φυλάκιση ενός έτους με αναστολή, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο al jazeera.

Η 22χρονη θα απελαθεί στην Ολλανδία τις ερχόμενες ημέρες, μόλις επισημοποιηθεί η απόφαση, δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο η Ολλανδή πρεσβευτής στο Κατάρ, Ιβέτ Μπούργκρεφ-φαν Εχουντ.

Ο άνδρας που η γυναίκα κατήγγειλε για τον βιασμό της, ένας Σύρος, ο Όμαρ Αμπντάλα Αλ-Χάσαν, δήλωσε ένοχος στις κατηγορίες για παράνομο συναινετικό σεξ και για μέθη δημοσίως και καταδικάσθηκε σε 140 μαστιγώσεις, δήλωσε δικαστικός αξιωματούχος.

Νομικοί κώδικες που βασίζονται στο Ισλάμ ισχύουν στο Κατάρ, το οποίο θα φιλοξενήσει το Μουντιάλ του 2022 και αντιμετωπίζει ερωτήματα για το πώς θα τα βγάλει πέρα με την εισροή πολλών οπαδών που πίνουν αλκοόλ στα ποδοσφαιρικά τουρνουά και περιμένουν επιεικείς, δυτικού στυλ κανονισμούς.

Η κοπέλα καταγγέλλει πως ναρκώθηκε σ’ ένα νυχτερινό κέντρο σε κεντρικό ξενοδοχείο της Ντόχα και συνειδητοποίησε ότι τη βίαζαν όταν ξύπνησε σ’ ένα άγνωστο διαμέρισμα.

«Το επόμενο που θυμάται ήταν ότι ξύπνησε σ’ ένα άγνωστο διαμέρισμα όπου συνειδητοποίησε με φρίκη ότι βιαζόταν», είπε ο δικηγόρος της στον ολλανδικό ραδιοσταθμό NOS-Radio 1. Βρισκόταν τότε στο Κατάρ για διακοπές και ανέφερε το περιστατικό στην αστυνομία της χώρας. Συνελήφθη στις 14 Μαρτίου και έκτοτε κρατείται με ασαφείς κατηγορίες.

Ο Χάσαν παραδέχθηκε πως έκανε σεξ με τη γυναίκα, αλλά υποστήριξε ότι ήταν συναινετικό, σύμφωνα με πληροφορίες των ολλανδικών μέσων ενημέρωσης.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr

loading...