«Φλερτ» Παπανδρέου με τον ΣΥΡΙΖΑ

704251-papandreou_tsipras.jpg

13-06-2016 9:33

Στη χώρα, όπου όλα λησμονούνται και μπαίνουν στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας, οι πολιτικοί, που με τις αποφάσεις τους ζημίωσαν τον τόπο, αναζητούν το δικό τους προσωπικό «καθαρτήριο», για να πετύχουν μια «ολική επαναφορά» στην επικαιρότητα.

Σε αυτή τη βάση κινείται η προσπάθεια του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργου Παπανδρέου να επανέλθει δριμύτερος στα πολιτικά δρώμενα, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο συνεργασίας ακόμη με τον ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα, υπό την προϋπόθεση να υπάρξει μια «σωστή προγραμματική βάση».

«Με ενδιαφέρει η υλοποίηση μεταρρυθμίσεων που έχει ανάγκη η χώρα. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να έχει ένα πρόγραμμα μεγάλων διαρθρωτικών αλλαγών», δήλωσε ο ίδιος ο Γ. Παπανδρέου, μιλώντας στην ΕΡΤ3.

Ο κ. Παπανδρέου παρουσίασε την πρότασή του για εθνική συνεννόηση και ζήτησε «να φύγουμε από τις μικροφιλοδοξίες και να δούμε ότι σε αυτή τη χώρα όλοι θα βουλιάξουμε».

«Εγώ δεν θα το βάλω σε προσωπική βάση. Μπορεί να υπάρχουν προσωπικά προβλήματα αλλά εγώ δεν κρατάω πικρία. Αυτό που χρειάζεται είναι να δούμε: Μπορούμε πάνω σε ένα πρόγραμμα; Δεν είναι θέμα το όνομα ή το ποιος είναι ο άλλος. Μπορεί να υπάρξει ένα πρόγραμμα που θα συμφωνήσουμε γενικότερα, πολιτικές και παραγωγικές δυνάμεις της χώρας;», είπε, εξάλλου, ο πρώην πρωθυπουργός, αναφερόμενος στο εγχείρημα της συσπείρωσης της Κεντροαριστεράς.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr

loading...