Ο Φίλιππος Πλιάτσικας σαλπάρει «ψηφιακά» το φετινό καλοκαίρι

435411-credit-endrit-halili-web.jpg

12-06-2016 23:43

Η μουσική της Ευανθίας Ρεμπούτσικα δίνει τη δική της νότα μέσα από τις μελωδίες που έχει συνθέσει αποκλειστικά για την παράσταση, ενισχύοντας τον ηρωισμό και το χιούμορ που χαρακτηρίζει το έργο.

«Ένα πλοίο για τον παράδεισο» σαλπάρει «ψηφιακά» το φετινό καλοκαίρι από την Αθήνα…και συγκεκριμένα από το Θέατρο Πέτρας την Τετάρτη 6 Ιουλίου και ταξιδεύει σε μακρινούς προορισμούς μέχρι την Γερμανία.

Πρόκειται για το νέο τραγούδι του Φίλιππου Πλιάτσικα, το οποίο μόλις κυκλοφόρησε ως digital single στις ψηφιακές πλατφόρμες από την εταιρεία Rare Emotions που εδρεύει στο Βερολίνο.

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας ξεκινάει φέτος την καλοκαιρινή του περιοδεία στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Γερμανία όπου θα πραγματοποιήσει τρεις μοναδικές συναυλίες, συνεχίζοντας έτσι το επιτυχημένο live abroad tour.

Η συνέχεια του καλοκαιριού τον βρίσκει στο Θέατρο Πέτρας την Τετάρτη 6 Ιουλίου για μία επετειακή συναυλία.

Η διεισδυτικότητα και η αμεσότητα του Φίλιππου στο κοινό και στα live stages της Ευρώπης είναι μοναδική και ξεπερνάει κάθε προηγούμενο.

Η επιτυχία των ευρωπαϊκών συναυλιών του, επισφραγίζεται με την κυκλοφορία του πρώτου αγγλόφωνο cd του, με τίτλο “Philip & Τhe Βorder Βreakers- The key” το οποίο περιέχει 11 ροκ τραγούδια. Συνοδοιπόροι του Φίλιππου σε αυτό το μουσικό εγχείρημα είναι διακεκριμένα πρόσωπα της διεθνούς μουσικής σκηνής όπως οι: Nina Hagen,Roudolf Schenker, Ase Kleveland, Liset Alea κ.α.

Φέτος το καλοκαίρι, το πλοίο του Φίλιππου Πλιάτσικα ταξιδεύει σε μακρινά λιμάνια-όασης με ταξιδιώτες το πιστό κοινό του και μοναδικό προορισμό τον παράδεισο!

Καλή Ακρόαση!

ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr

photographer: endrithalili.com

loading...