«Χωρίς Εσένα»: Η Εύα νιώθει έντονους πόνους και μεταφέρεται στο νοσοκομείο

435715-xoris-esena-choris-esena.jpg

11-06-2016 17:32

Όλες οι εξελίξεις των νέων επεισοδίων της σειράς «Χωρίς εσένα».

Η Μαρία και ο Γιάννης, υπόσχονται στην Κάτια οτι θα μείνουν μακριά από την Φοίβη, γι’ αυτό και αποφεύγουν με κάθε τρόπο τις συναντήσεις μαζί της. Ο Δημήτρης όμως, έχει διαφορετική άποψη. Την ίδια ώρα, η Άννα έχει τόσο πολύ άγχος πριν από την εκπομπή, που καταφέρνει τελικά να τα πάει χάλια. Η Αλεξάνδρα όμως, θα σταθεί σαν καλός της άγγελος, όταν ο Στάθης θα θελήσει να την αντικαταστήσει. Καλός άγγελος όμως θα είναι η Αλεξάνδρα και για την Έλενα, που μπλεγμένη στα δίχτυα μιας παρεξήγησης, αποφεύγει μετά τη λύση της, να βγει ραντεβού με τον Μιχάλη. Η έλξη που ασκεί η νεαρή αεροσυνοδός στο Γιάννη, κάνουν τη Νάντια να εφεύρει επιστροφή του Νάσου, προκειμένου να τον κάνει να ζηλέψει. Κι ενώ η ασθένεια του Δημήτρη προχωρά χωρίς κανείς να το αντιλαμβάνεται, οι παρεμβάσεις της Φοίβης και η συνεχής της παρουσία, ωθούν την Κάτια, να ξεκαθαρίσει μια και καλή την κατάσταση.

Ο Στάθης εμψυχώνει την Άννα που κάνει την προσπάθεια της με την εκπομπή. Η ατμόσφαιρα μεταξύ τους αλλάζει καθώς έρχονται κοντά. Τα γλυκά της Άννας κερδίζουν τα Στάθη και γίνονται ο κώδικας συνεννόησης τους. Όταν βρίσκονται μαζί με την Αλεξάνδρα στο σπίτι του Στάθη, μια σπίθα ανάμεσα σ’ αυτόν και την Άννα , μια στιγμιαία έλξη , τους ξαφνιάζει και τους δυο. Ο Μιχάλης καλεί την Έλενα σπίτι του για να την πλησιάσει αλλά την ίδια στιγμή βρίσκεται εκεί η Μαρία κάνοντας την Έλενα να ζηλέψει και να αμφισβητήσει το ενδιαφέρον του Μιχάλης απέναντι της. Ο Γιάννης κι η Νάντια μαζί δεν κάνουν και χώρια δε μπορούν, μέχρι που ο Μιχάλης αποφασίζει με ένα παράδοξο τρόπο να τους φέρει κοντά. Η Χριστίνα μαθαίνει πως το παιδί της Εύας είναι του Στάθη, ενώ ο Δημήτρης που παλεύει με το χρόνο , πιστεύει πως ακόμα η Μαρία σκέφτεται το Μιχάλη.

Ο Μιχάλης εξομολογείται στον Γιώργο, πως η Έλενα είναι ότι καλύτερο του έχει συμβεί, αλλά σκέφτεται ακόμα τη Μαρία και δεν μπορεί να την ξεπεράσει. Ο Γιώργος τον συμβουλεύει να ξεχάσει τη Μαρία και να δώσει μια ευκαιρία στην Έλενα, αφού φαίνεται πως αυτή η κοπέλα νοιάζεται πραγματικά γι αυτόν και είναι ερωτευμένη, ενώ η Μαρία, είναι χαμένη υπόθεση. Η Έλενα λέει με τη σειρά της τους φόβους της πως ο Μιχάλης δεν έχει ξεπεράσει τη Μαρία, στην Αλεξάνδρα. Η Αλεξάνδρα την διαβεβαιώνει πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο και την ενθαρρύνει να επενδύσει στην σχέση της με τον αδελφό της. Η Φοίβη τηλεφωνεί στην Μαρία και της ζητάει επίμονα να συναντηθούν. Εκείνη δέχεται απρόθυμα. Στη συνάντηση της αποκαλύπτει πως ο Γιάννης είναι θυμωμένος μαζί της και δεν της μιλάει. Η Κάτια μαλώνει την Μαρία που μίλησε στην Φοίβη και της λέει πως δεν πρέπει να της έχει εμπιστοσύνη. Πως αυτή η γυναίκα δεν ήρθε για καλό. Ο Μιχάλης αναλαμβάνει πρωτοβουλία να τα ξαναφτιάξει στον Γιάννη με την Νάντια και αποτυγχάνει. Στο μεταξύ ο Στάθης με την Άννα, έρχονται όλο και πιο κοντά και μια σπίθα έχει αρχίσει να ανάβει ανάμεσά τους. Η Χριστίνα σκέφτεται να αποκαλύψει στον Γιώργο πως το παιδί που περιμένει η Εύα, δεν είναι δικό του, αλλά του πατέρα του, ενώ την Εύα την πνίγουν οι τύψεις γι’ αυτό το θέμα, αλλά δεν τολμάει να το πει η ίδια στον Γιώργο. Σε μια πολύ προσωπική στιγμή ο Μιχάλης παρασύρεται και φωνάζει την Έλενα, «Μαρία».

Ο Μιχάλης προσπαθεί να διορθώσει το λάθος του, που έφερε την Έλενα σε δύσκολη θέση. Εκείνη του φέρεται πολύ ευγενικά, αλλά φαίνεται πως έχει μετανιώσει για την εμπιστοσύνη που του έδειξε. Ο Δημήτρης δοκιμάζει να πείσει τη Μαρία να έχει πιο στενή σχέση με τον Μιχάλη για χάρη του Γιάννη, αλλά εκείνη αντιδρά. Η Εύα βλέπει έναν τρομερό εφιάλτη για το μωρό. Επηρεάζεται πολύ και δεν μπορεί να ξεπεράσει το φόβο της όλη την ημέρα, παρά τις προσπάθειες όλων να την καθησυχάσουν . Ο Γιάννης γνωρίζει τη Φοίβη. Η Έλενα μιλάει στην Αλεξάνδρα για το περιστατικό με τον Μιχάλη και τον προβληματισμό της. Η Αλεξάνδρα προσπαθεί να τα μπαλώσει ενώ μετά την κουβέντα της με την Έλενα κατσαδιάζει τον Μιχάλη για τη συμπεριφορά του. Η Κάτια επίσης δεν είναι καθόλου ικανοποιημένη που ο Δημήτρης επέτρεψε στη Φοίβη να γνωρίσει τον Γιάννη.

Ο Γιάννης εξακολουθεί να μην θέλει καμία σχέση με τη Μαρία. Την ίδια στιγμή η Εύα νιώθει έντονους πόνους και μεταφέρεται από το Γιώργο στο νοσοκομείο, ενώ ο Στάθης τσακώνεται με την Αλεξάνδρα, με αφορμή τα γλυκά της Άννας. Ο Στάθης εξοργισμένος καταφεύγει στην Άννα και της κάνει παράπονα για τη συμπεριφορά της Αλεξάνδρας. Παρότι υπάρχει μια έλξη ανάμεσα τους, της ζητάει να μιλήσει στην Αλεξάνδρα και να την πείσει να μην είναι τόσο αυταρχική μαζί του. Παράλληλα, η Φοίβη έχει προβλήματα με την πιστωτική της κάρτα και δέχεται την επίσκεψη της Κάτιας, που της ζητάει να σταματήσει να βλέπει το Γιάννη. Στο μεταξύ η Έλενα λέει στο Μιχάλη ότι δεν θέλει να βλέπονται, επειδή αυτός σκέφτεται ακόμη τη Μαρία. Η Άννα πηγαίνει να δει την Αλεξάνδρα να της μιλήσει για το Στάθη κι ο Γιάννης, που βλέπει στεναχωρημένο το Μιχάλη, ζητάει από την Έλενα να βρεθούν. Στο νοσοκομείο καταφτάνουν ανήσυχοι η Μαρία με το Δημήτρη και το Στάθη. Ο Στάθης ταράζεται, όταν η Εύα, παραμιλώντας στον ύπνο της, αναφέρει για το κακό που έχει κάνει, μπροστά στον έκπληκτο Γιώργο.

 ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr

loading...