«9 Μήνες»: Ο Μάνος μαθαίνει με τι αντάλλαγμα ο Κυριάκος συμφώνησε να δώσει μόσχευμα η Έλσα

435649-resizer.jpg

12-06-2016 4:10

Όλες οι εξελίξεις των νέων επεισοδίων της σειράς «9 Μήνες».

Ο Μάνος έχει πλέον συνέλθει, αλλά ακόμη ψάχνει να βρει την αλήθεια σχετικά με τον δότη του μοσχεύματος. Και η ευκαιρία να το μάθει έρχεται όταν ο θεράπων γιατρός που τον επισκέπτεται στο δωμάτιο του ξεχνάει τον φάκελο του. Τότε ο άντρας, διαβάζοντας τις εξετάσεις, μαθαίνει ότι το μόσχευμα έδωσε η Έλσα. Φανερά ταραγμένος, πηγαίνει αμέσως στο δωμάτιο όπου νοσηλεύεται π κόρη του.

Τελικά, οι γιατροί επεμβαίνουν και τον μεταφέρουν σε άσχημη κατάσταση στο δωμάτιο του, ενώ η ανησυχία για το αν ο οργανισμός του θα δεχθεί το μόσχευμα παραμένει. Σε πανικό, όμως βρίσκεται και η Μαρίνα, επειδή γνωρίζει ότι σύντομα θα πρέπει να εκπληρώσει την υπόσχεση της στον Κυριάκο. Η μέρα που η Έλσα παίρνει εξιτήριο φθάνει και ο Μάνος, μετανιωμένος για τη συμπεριφορά του, εμφανίζεται και ζητά συγγνώμη για όσα έγιναν. Λίγο αργότερα ο Κυριάκος υποδέχεται την Έλσα και τη Μαρίνα, σε εορταστική ατμόσφαιρα. Την ίδια στιγμή, ο Μάνος απολογείται στον Χρήστο για την κακή συμπεριφορά του, δηλώνοντας πως είναι έτοιμος να ζήσει από δω και πέρα ευτυχισμένος και υγιής με τις δύο γυναίκες της ζωής του. Παράλληλα, ο Κυριάκος επιτρέπει στη Μαρίνα να βρίσκεται στο νοσοκομείο, μέχρι και την ημέρα που θα πάρει εξιτήριο ο Μάνος.

Η Μαρίνα νιώθει μεγάλη συναισθηματική πίεση, όταν ο Μάνος της ζητά να επισπεύσει το διαζύγιο της με τον Κυριάκο για να είναι και επίσημα μαζί. Παράλληλα, ο ηθοποιός παραγγέλνει ένα μονόπετρο, καθώς θέλει να της κάνει πρόταση γάμου. Όταν τη συναντά λοιπόν, της δίνει το δαχτυλίδι, γεμίζοντας τη συγκίνηση. Στη θύμηση της υπόσχεσης της απέναντι στον Κυριάκο, να γυρίσει στο σπίτι τους όταν ο Μάνος βγει από το νοσοκομείο, η Μαρίνα αποφασίζει να περάσει την τελευταία μέρα κοντά του. Έτσι, το ζευγάρι επιστρέφει στο σπίτι και η γυναίκα, γνωρίζοντας πως είναι η τελευταία φορά που περνούν μαζί, απολαμβάνει κάθε στιγμή. Στο μεταξύ, ο Μάνος θέλει να μάθει κάτι ακόμα: με ποιο αντάλλαγμα ο Κυριάκος συμφώνησε να δώσει μόσχευμα η Έλσα. Εκείνη, όμως, αποφεύγει να πει την αλήθεια. Λίγο αργότερα ο Κυριάκος στέλνει μήνυμα στη Μαρίνα ότι την περιμένει στο σπίτι τους. Έτσι, η Μαρίνα είναι διχασμένη ανάμεσα στα «πρέπει» και τα «θέλω». Την επόμενη μέρα γίνεται ο πρώτος έλεγχος στη μετεγχειρητική πορεία του Μάνου. Τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά και τον γεμίζουν με αισιοδοξία. Η Μαρίνα, από την άλλη, γράφει ένα γράμμα στον Μάνο, στο οποίο του αναφέρει πως δεν θέλει να είναι πια μαζί. Την ίδια ώρα, επιστρέφει ο άντρας και την αποπροσανατολίζει, οδηγώντας τπ στην κρεβατοκάμαρα. Λίγο αργότερα, προτού τον εγκαταλείψει, η γυναίκα αφήνει το αποχαιρετιστήριο γράμμα και το δαχτυλίδι στο τραπέζι. Τότε ο Μάνος κατεβαίνει και, βλέποντας το αποφασιστικό βλέμμα της, απαιτεί να του δώσει εξηγήσεις. Η γυναίκα προσπαθεί να δικαιολογηθεί πως κάτι έχει σπάσει μέσα της, αλλά το διάστημα που εκείνος βρισκόταν μεταξύ ζωής και θανάτου δεν της επέτρεπε να πάρει την απόφαση της. Ωστόσο, ο κωμικός εξακολουθεί να την ακούει με δυσπιστία, διαισθανόμενος πως κάτι του κρύβει.ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr